«Λιποθυμίες» στο Μπάκιγχαμ: Ο Χάρι και η Μέγκαν γύρισαν βίντεο για τις… επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ! (video)

Must Read

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» έχει γίνει, πλέον, για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ το να «σπάνε» το βασιλικό πρωτόκολλο, όπως αποδεικνύει ένα νέο βίντεο που εμφανίστηκε στο κοινό τους λογαριασμό στο Instagram. 

Πρόκειται για ένα βίντεο, μέσω του οποίου ευχαριστούν το περιοδικό «Time» για το γεγονός ότι τους συμπεριέλαβε στη φετινή λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους για το 2020.

Μόνο που σε κάποιο σημείο του εν λόγω βίντεο, οι δυο τους ακούγονται να ζητούν από τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να ασκήσουν το δικαίωμά τους στην ψήφο. Γεγονός από μόνο του αρκετό να προκαλέσει… ταχυπαλμίες στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου, σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν ως κανόνα να διατηρούν πάντα ουδέτερη στάση και να μην αναμιγνύονται με ουδένα τρόπο στις πολιτικές εξελίξεις στην Αμερική.

Χάρι Μέγκαν

Μάλιστα, ο Χάρι, τονίζοντας την αναγκαιότητα της ψήφου, πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν ψηφίζει στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, αφήνοντας, κατά κάποιο τρόπο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μελλοντικά την αμερικανική υπηκοότητα, προσθέτοντας ότι δεν έχει ψήφισε ποτέ του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου το πρωτόκολλο υπαγορεύει οι γαλαζοαίματοι να απέχουν από την πολιτική.

Επιπλέον, παρά το γεγονός, ότι το ζευγάρι δεν ανέφερε συγκεκριμένο όνομα υποψηφίου, η παρέμβασή τους προκάλεσε επικρίσεις από αρκετούς που τόνισαν ότι δεν έχουν καμία δουλειά να ανακατεύονται και πως είναι προφανές ότι στηρίζουν τον Μπάιντεν.

  • Δείτε το πολυσυζητημένο βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This