Θρίλερ με δημοσιογράφο που «έσβησε» μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ έκανε διακοπές στην Κωνσταντινούπολη

Must Read

Αμερικανός δημοσιογράφος ρωσικής καταγωγής βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, την Τρίτη 22/09, στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 57ρονος Αντρέ Βίλτσεκ και η σύζυγός του Ίντιρα είχαν νοικιάσει ένα αυτοκίνητο για να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη από τη Σαμψούντα της Μαύρης Θάλασσας, με τη συνοδεία δύο οδηγών.

Πλησιάζοντας σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Καράκιοϊ, η Ρόσι Ίντιρα Βίλτσεκ παρατήρησε ότι ο σύζυγός της δεν κουνιόταν. Πίστεψε ότι κοιμόταν και προσπάθησε να τον ξυπνήσει, αλλά μάταια. Κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατο του δημοσιογράφου, σύμφωνα με τις πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν.

ο Αντρέ Βίλτσεκ

Οι εισαγγελικές Αρχές της Κωνσταντινούπολης άρχισαν έρευνα για τον θάνατό του που καταγράφηκε ως «ύποπτος» και διατάχθηκε νεκροτομή, ενώ κλήθηκαν να καταθέσουν η σύζυγός του και οι δύο οδηγοί. Η γυναίκα του δημοσιογράφου κατέθεσε ότι έπασχε από διαβήτη και έπαιρνε φάρμακα.

Ο Βίλτσεκ, Αμερικανός υπήκοος, γεννηθείς στην πρώην Σοβιετική Ένωση, είχε καλύψει ως δημοσιογράφος δεκάδες εμπόλεμες ζώνες και συγκρούσεις από το Ιράκ και το Περού έως τη Σρι Λάνκα, τη Βοσνία, τη Ρουάντα, τη Συρία, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και το Ανατολικό Τιμόρ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This