Ξέσπασε ο ΥΠΕΞ των Εμιράτων. Έξω οι τούρκοι από την Συρία και την Αρμενία!

Must Read

Την οργή του κατά της Τουρκίας και της επεκτατικής πολιτικής εξέφρασε ξεκάθαρα πριν από λίγο ο υπουργός εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχης Sheikh Abdullah bin Zayed.

Κατά τις δηλώσεις του ο άραβας υπουργός ξεκαθάρισε πως η μόνη λύση για σταθερότητα στην περιοχή είναι η αποχώρηση όλων των ξένων δυνάμεων από την Συρία, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα την Τουρκία. Για το θέμα της Αρμενίας όμως και του Αζερμπαϊτζάν ήταν ακόμα πιο δεικτικός: Είχαμε προειδοποιήσει πως η επεκτατική πολιτική (της Τουρκίας) αποτελεί αποσταθεροποιητικό παράγοντα για όλη την περιοχή. Αυτό βλέπουμε τώρα και στα γεγονότα στον Καύκασο.

Η παρέμβαση αυτή του Άραβα υπουργού πρέπει να γίνει παράδειγμα και για την ελληνική εξωτερική πολιτική. Ας μην ξεχνάμε ότι τα Εμιράτα έχουν ξεκινήσει μία νέα εποχή έχοντας αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις τους με το Ισραήλ και έχοντας μία στρατηγική συμμαχία με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν φοβούνται όμως να πουν τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό πρέπει όχι μόνο να το σεβαστούμε αλλά και να το μιμηθούμε. Ας μην ξεχνάμε ότι η συμμαχία Ελλάδος – Εμιράτων έχει εξελιχθεί σε σύμφωνο κοινής στρατιωτικής άμυνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This