Τρία μαχητικά του Αζερμπαϊτζάν μέσα σε 20 λεπτά κατέρριψε η Αρμενία – Με πυραύλους οι επιθέσεις των Αζέρων στο Στεπανακέρτ

Must Read

Η πρωτεύουσα του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) Στεπανακέρτ, βομβαρδίστηκε σήμερα από δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ακούστηκαν τουλάχιστον τρεις εκρήξεις, με πολλά πλήγματα σε πολιτικές υποδομές από τους πυραύλους των Αζέρων.

Την ίδια στιγμή, χερσαίες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν εξαπέλυσαν νέα, μεγάλης κλίμακας, επίθεση στην ευρύτερη, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η η εκπρόσωπος Τύπου του στρατού του Αρτσάχ, Σούσαν Στεπανιάν με ανάρτησή της: «Σοβαρές μάχες συνεχίζονται στη βόρεια και νότια κατεύθυνση του Αρτσάχ. Ο αντίπαλος, συγκεντρώνοντας μεγάλες δυνάμεις σε αυτές τις περιοχές, ξεκίνησε μια επίθεση. Αρμενικές μονάδες σταματούν την πρόοδο του εχθρού, προκαλώντας μεγάλες απώλειες».

Επίσης, ανακοίνωσε ότι ο αμυντικός στρατός του Αρτσάχ  κατέρριψε τρία αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας του Αζερμπαϊτζάν στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, μεταξύ 08:25-08:46.

Λίγο αργότερα, το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν διέψευσε (τι άλλο θα έκανε δηλαδή;) τις σχετικές αναφορές: «Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι δεν καταρρίφθηκε ούτε ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Αζερμπαϊτζάν», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του υπουργείου Άμυνας Βαγκίφ Ντιαργκάλι σε δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) του Αζερμπαϊτζάν «συνεχίζουν να καταστρέφουν τον στρατιωτικό εξοπλισμό των αρμενικών δυνάμεων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This