One man show: Ο Τραμπ ανακοίνωσε ο ίδιος ότι παίρνει εξιτήριο!

Must Read

Αφού ο ίδιος είχε ανακοινώσει ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι απόψε παίρνει και εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed! Ο Ντόναλντ Τραμπ με αυτοαποθεωτική ανάρτηση γνωστοποίησε ότι επιστρέφει στο Λευκό Οίκο και έστειλε και κοινωνικό μήνυμα: «Μην φοβάστε τον Covid. Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας».

«Φεύγω από το σπουδαίο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. (τοπική ώρα) Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε τον Covid. Μην τον αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό τη διοίκηση τουΤραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ότι πριν από 20 χρόνια!»

Μάλιστα, φρόντισε να επιτεθεί και σε όσους τον κατέκριναν που μερικές ώρες πριν, είχε επιβιβαστεί σε SUV και με αυτοκινητοπομπή έκανε το γύρο του νοσοκομείου για να χαιρετήσει τους υποστηρικτές του!

«Αναφέρεται ότι τα ΜΜΕ είναι αναστατωμένα γιατί μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να πω ευχαριστώ στους πολλούς οπαδούς και τους υποστηρικτές μου που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και μέρες, για να αποτίσουν τον σεβασμό στον Πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα ΜΜΕ θα έλεγαν ΑΓΕΝΕΙΑ

Ο Τραμπ θα συνεχίσει τη θεραπεία του στο Λευκό Οίκο -μετά την μόλις τριήμερη νοσηλεία του- κι ενώ απομένει λιγότερο από μήνας για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν σαφές προβάδισμα στον Τζο Μπάιντεν.

«Μπορεί να μην έχει ξεφύγει τελείως τον κίνδυνο, αλλά μπορεί να επιστρέψει σπίτι του»

«Ο Ντόναλντ Τραμπ πληρούσε ή ξεπέρασε όλα τα τυπικά νοσοκομειακά κριτήρια για να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ενώ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο, είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι του», δήλωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ στην ενημέρωση των δημοσιογράφων για την πορεία της υγείας του Αμερικανού Προέδρου.

Λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ενημέρωση Τύπου βέβαια, ίδιος ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος με tweet του ανακοίνωσε ότι φεύγει από το νοσοκομείο.

«Έχουν περάσει περισσότερες από 72 ώρες από τότε που ο Τραμπ εμφάνισε για τελευταία φορά πυρετό και ότι τα επίπεδα οξυγόνου του ήταν φυσιολογικά. Αν και μπορεί να μην βρίσκεται εντελώς εκτός κινδύνου, η ομάδα και εγώ συμφωνήσαμε ότι όλες οι αξιολογήσεις μας, και το σημαντικότερο, η κλινική του κατάσταση, υποστηρίζουν την ασφαλή επιστροφή του προέδρου στο σπίτι, όπου θα λαμβάνει κορυφαίου επιπέδου ιατρική περίθαλψη όλο το εικοσιτετράωρο», πρόσθεσε ο Κόνλεϊ.

Δείτε ακόμα: Η εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ το 11ο άτομο από το στενό περιβάλλον του προέδρου των ΗΠΑ που διαγνώστηκε θετικό στο κορωνοϊό!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This