Το ‘πε και το ‘κανε: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Τραμπ! (video)

Must Read

Περπατώντας βγήκε από την πόρτα του στρατιωτικού νοσοκομείου Walter Reed ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγο μετά τη 01:30 και κατευθύνθηκε σε ένα από τεράστια μαύρα SUV που σχημάτιζαν την αυτοκινητοπομπή του, η οποία τον πήγε… λίγο πιο κάτω, για να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο με προορισμό τον Λευκό Οίκο.

Κατεβαίνοντας από το ελικόπτερο, ο Τραμπ ανέβηκε όλες τις σκάλες μόνος μέχρι την είσοδο του Λευκού Οίκου, όπου στάθηκε, έβγαλε τη μάσκα του, χαιρέτησε στρατιωτικά τους πεζοναύτες και το ελικόπτερο που απογειώθηκε και αναχώρησε και φωτογραφήθηκε ανάμεσα στις αμερικανικές σημαίες.

Αν μη τι άλλο οι Αμερικανοί ξέρουν από συμβολισμούς και promotion.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο οποίος νωρίτερα με μια… αυτοαποθεωτική ανάρτηση γνωστοποίησε ότι παίρνει εξιτήριο, επιστρέφει στο Λευκό Οίκο για να συνεχίσει εκεί την αγωγή του, δηλώνοντας ότι νιώθει καλά.

Μάλιστα, λίγο πριν την αναχώρησή του από το νοσοκομείο δεν δίστασε να… πανηγυρίσει μέσω twitter για την άνοδο του Χρηματιστηρίου, στο άκουσμα της είδησης ότι παίρνει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This