Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Ο Τραμπ, η Playmate, ο Μπρους Γουίλις και οι φωτογραφίες της Μελάνια την ώρα του πάθους (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σε νέες αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy πριν από 14 χρόνια, προχώρησε μια πρώην φίλη της.

Μιλώντας στην DailyMail η Κάρι Στίβενς, μοντέλο, ηθοποιός και Playmate του Playboy τον Ιούνιο του 1997, είπε ότι ο Τραμπ είχε κάνει σεξ με τη φίλη της, Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, στον Πύργο Trump στο Μανχάταν στο συζυγικό του κρεβάτι, πίσω από την πλάτη της Μελάνια, αλλά καυχιόταν μετά το σεξ για τη μοντελική ομορφιά της νυν πρώτης κυρίας.

Μάλιστα, όταν αποφάσισε να διακόψει με την ερωμένη του Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, δεν το έκανε επειδή τον έπνιγαν οι τύψεις του, αλλά επειδή ανακάλυψε ότι η Playmate τα είχε
παράλληλα και με τον Μπρους Γουίλις.

«Η Κάρεν λέει στις συνεντεύξεις της ότι ήταν ερωτευμένη με τον Ντόναλντ Τραμπ. Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα δεν επρόκειτο για έρωτα, αφού κοιμόταν και με τον Μπρους Γουίλις την ίδια περίοδο» ξεσπαθώνει η Στίβενς στη συνέντευξή της στην DailyMailTV, προσθέτοντας ότι η ΜακΝτούγκαλ θεωρούσε τον Τραμπ «φτηνιάρη» επειδή της είχε υποσχεθεί ακριβά δώρα και κοσμήματα, όμως αυτά έμειναν μόνο υποσχέσεις.


Η ΜακΝτούγκαλ υποστηρίζει ότι άρχισε να βλέπει τον Τραμπ τον Ιούνιο του 2006, αφού γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στην έπαυλη Playboy κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι «Celebrity Apprentice». Εκαναν σεξ δεκάδες φορές χωρίς αυτός να χρησιμοποιεί προφύλαξη, όπως υποστηρίζει η Playmate της Χρονιάς για το 1998, που ισχυρίζεται ότι η παράνομη σχέση τους κράτησε 10 μήνες και τελείωσε τον Απρίλιο του 2007. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Στίβενς, η οποία κυκλοφορεί νέο βιβλίο με τίτλο «UNRATED: Revelations of a Rock ‘n’ Roll Centerfold», ο παράνομος δεσμός τους κράτησε περισσότερο. «Η φιλία μας με την Κάρεν τελείωσε τον Ιανουάριο του 2008. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει τίποτα για χωρισμό της με τον Τραμπ» εξηγεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ