Υπαινιγμοί της «κόρης» του Μακρόν για ενασχόληση με τα πολιτικά προκαλούν «πονοκέφαλο» στους Γάλλους

Must Read

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της Γαλλίας μία συνέντευξη που έδωσε η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν στο «Paris Match», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η τάση της Τιφέν Οζιέ να βρεθεί στο προσκήνιο αποτελούσε ήδη «πονοκέφαλο», καθώς συνεργάτες του προέδρου ανησυχούσαν ότι αυτό θα αφήσει τον Εμανουέλ Μακρόν εκτεθειμένο σε κατηγορίες για νεποτισμό, την ώρα που οι Γάλλοι σχολιάζουν αρνητικά  την εμφάνιση μιας δυναστείας τύπου Τραμπ.

Η 36χρονη Οζιέ δήλωσε ότι τακτικά συναντά υπουργούς, αναζητώντας στήριξη για τα πρότζεκτ της ή για να τους πει τι πολιτικές πιστεύει ότι θα έπρεπε να
εφαρμοστούν.

Η μικρότερη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν από τον πρώτο γάμο της έχει σπουδάσει Νομικά. Ηταν 10 ετών όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον Μακρόν, όταν εκείνος ήταν ένας 17χρονος μαθητής στο σχολείο στο οποίο δίδασκε η μητέρα της. Η Οζιέ αποκάλυψε στη συνέντευξή της ότι αποκαλούσε «UFO» τον Μακρόν, όταν ξεκίνησε το δεσμό με τη μητέρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This