Ινδός υποστηρικτής του Τραμπ πέθανε από την στεναχώρια του, εξαιτίας της περιπέτειας του Αμερικανού προέδρου!

Must Read

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί την πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του 21ου αιώνα.

Μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού φάνηκε να αδιαφορεί ή και να χάρηκε όταν ο πλανητάρχης προσβλήθηκε από τον Covid-19, ωστόσο οι φανατικοί υποστηρικτές του προέδρου στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη. Ο κορονοϊός του Τραμπ δυστυχώς φαίνεται πως ήταν θανάσιμος, όμως όχι για τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά για έναν από τους φανατικούς οπαδούς του.

Ένας υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ από την Ινδία στεναχωρήθηκε θανάσιμα όταν έμαθε πως ο αγαπημένος του πολιτικός μολύνθηκε από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους συγχωριανούς του και από τις τοπικές αρχές ο άνδρας πέθανε την Κυριακή από καρδιακή προσβολή.

Ο νεκρός πλέον Μπουσά Κρίσνα δήλωσε πως έγινε φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ όταν ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε σε ένα όνειρο του. Αφού έμαθε πως το είδωλο του ήταν άρρωστο ο Ινδός άνδρας ανέβασε ένα μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στο οποίο ευχόταν ταχεία ανάρρωση στον Αμερικανό πρόεδρο και στην σύζυγο του.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του χωριού του Μπουσά Κρίσνα, ο υποστηρικτής του Τραμπ έπαθε βαριά κατάθλιψη όταν έμαθε τα νέα για την ασθένεια του Αμερικανού προέδρου. Σύμφωνα με έναν φίλο του ο 30αρης Ινδός είχε θέσει ως στόχο ζωής να γνωρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν τον θάνατο του από καρδιακή προσβολή την Κυριακή και προς το παρόν κανένα μέλος της οικογένειας του δεν έχει κάνει δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This