Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Ινδός υποστηρικτής του Τραμπ πέθανε από την στεναχώρια του, εξαιτίας της περιπέτειας του Αμερικανού προέδρου!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί την πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του 21ου αιώνα.

Μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού φάνηκε να αδιαφορεί ή και να χάρηκε όταν ο πλανητάρχης προσβλήθηκε από τον Covid-19, ωστόσο οι φανατικοί υποστηρικτές του προέδρου στεναχωρήθηκαν ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη. Ο κορονοϊός του Τραμπ δυστυχώς φαίνεται πως ήταν θανάσιμος, όμως όχι για τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά για έναν από τους φανατικούς οπαδούς του.

Ένας υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ από την Ινδία στεναχωρήθηκε θανάσιμα όταν έμαθε πως ο αγαπημένος του πολιτικός μολύνθηκε από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους συγχωριανούς του και από τις τοπικές αρχές ο άνδρας πέθανε την Κυριακή από καρδιακή προσβολή.

Ο νεκρός πλέον Μπουσά Κρίσνα δήλωσε πως έγινε φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ όταν ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε σε ένα όνειρο του. Αφού έμαθε πως το είδωλο του ήταν άρρωστο ο Ινδός άνδρας ανέβασε ένα μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στο οποίο ευχόταν ταχεία ανάρρωση στον Αμερικανό πρόεδρο και στην σύζυγο του.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του χωριού του Μπουσά Κρίσνα, ο υποστηρικτής του Τραμπ έπαθε βαριά κατάθλιψη όταν έμαθε τα νέα για την ασθένεια του Αμερικανού προέδρου. Σύμφωνα με έναν φίλο του ο 30αρης Ινδός είχε θέσει ως στόχο ζωής να γνωρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν τον θάνατο του από καρδιακή προσβολή την Κυριακή και προς το παρόν κανένα μέλος της οικογένειας του δεν έχει κάνει δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ