Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Αντιμέτωπη με κατηγορίες ανθρωποκτονίας Αμερικανίδα που πέταξε στα σκουπίδια τα δυο της νεογέννητα!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Και στις δύο περιπτώσεις είχε καταφέρει να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της από τους δικούς της

Δύο βρέφη, σε διάστημα δύο ετών, πέταξε στα… σκουπίδια μια make-up artist και YouTuber από τη Νότια Καρολίνα, αφού, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο σύντροφός της δεν ήθελε να γίνει πατέρας!

Η 31χρονη Αλίσα Ντέιβολτ κατηγορείται ότι απέκρυψε τις δύο εγκυμοσύνες που είχε το 2017 και το 2018 από τον σύντροφό της και την οικογένειά της, γέννησε στα κρυφά και πέταξε τα μωρά της.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση όταν η Ντέιβολτ εμφανίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2018 σε νοσοκομείο της πόλης της με βαριά αιμορραγία. Στη διάρκεια της νοσηλείας της απέβαλε έναν πλακούντα και έναν ομφάλιο λώρο, γεγονός συμβατό με τελειόμηνη κύηση, όχι όμως και μωρό.

Όπως είπε τότε στις Αρχές, είχε γεννήσει ένα αγοράκι λίγες μέρες νωρίτερα στο σπίτι της, αλλά έχασε τις αισθήσεις της από τις ωδίνες του φυσιολογικού τοκετού. Όταν τις ανέκτησε, διαπίστωσε ότι το πρόσωπο του μωρού ήταν μπλε, το έβαλε σε σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Της είχε ξανασυμβεί

Στη διάρκεια της ανάκρισης, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι κάτι αντίστοιχο της είχε συμβεί και στο παρελθόν. Μεταξύ 4 και 23 Νοεμβρίου του 2017 είχε γεννήσει και πάλι μόνη της, κοριτσάκι εκείνη τη φορά, αλλά το είχε πετάξει και πάλι στα σκουπίδια, γιατί είχε τυλιχτεί ο ομφάλιος λώρος γύρω από το λαιμό του. Και τις δύο εγκυμοσύνες είχε καταφέρει να τις αποκρύψει από το περιβάλλον της, καθώς δεν υπήρχαν επιπλοκές.

Η 31χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας, δεδομένου ότι σε καμία από τις δύο γέννες της δεν επιχείρησε να ζητήσει ιατρική βοήθεια για τα μωρά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ