Αντιμέτωπη με κατηγορίες ανθρωποκτονίας Αμερικανίδα που πέταξε στα σκουπίδια τα δυο της νεογέννητα!

Και στις δύο περιπτώσεις είχε καταφέρει να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της από τους δικούς της

Must Read

Δύο βρέφη, σε διάστημα δύο ετών, πέταξε στα… σκουπίδια μια make-up artist και YouTuber από τη Νότια Καρολίνα, αφού, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο σύντροφός της δεν ήθελε να γίνει πατέρας!

Η 31χρονη Αλίσα Ντέιβολτ κατηγορείται ότι απέκρυψε τις δύο εγκυμοσύνες που είχε το 2017 και το 2018 από τον σύντροφό της και την οικογένειά της, γέννησε στα κρυφά και πέταξε τα μωρά της.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση όταν η Ντέιβολτ εμφανίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2018 σε νοσοκομείο της πόλης της με βαριά αιμορραγία. Στη διάρκεια της νοσηλείας της απέβαλε έναν πλακούντα και έναν ομφάλιο λώρο, γεγονός συμβατό με τελειόμηνη κύηση, όχι όμως και μωρό.

Όπως είπε τότε στις Αρχές, είχε γεννήσει ένα αγοράκι λίγες μέρες νωρίτερα στο σπίτι της, αλλά έχασε τις αισθήσεις της από τις ωδίνες του φυσιολογικού τοκετού. Όταν τις ανέκτησε, διαπίστωσε ότι το πρόσωπο του μωρού ήταν μπλε, το έβαλε σε σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Της είχε ξανασυμβεί

Στη διάρκεια της ανάκρισης, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι κάτι αντίστοιχο της είχε συμβεί και στο παρελθόν. Μεταξύ 4 και 23 Νοεμβρίου του 2017 είχε γεννήσει και πάλι μόνη της, κοριτσάκι εκείνη τη φορά, αλλά το είχε πετάξει και πάλι στα σκουπίδια, γιατί είχε τυλιχτεί ο ομφάλιος λώρος γύρω από το λαιμό του. Και τις δύο εγκυμοσύνες είχε καταφέρει να τις αποκρύψει από το περιβάλλον της, καθώς δεν υπήρχαν επιπλοκές.

Η 31χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας, δεδομένου ότι σε καμία από τις δύο γέννες της δεν επιχείρησε να ζητήσει ιατρική βοήθεια για τα μωρά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This