Δεκάδες νεκροί στην Τουρκία από ποτά-«μπόμπες»

Νεκροί σε όλη την Τουρκία από νοθευμένα ποτά

Must Read

Η κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 51 ανθρώπων την τελευταία εβδομάδα! Σύμφωνα με κάποια τουρκικά ΜΜΕ, ο αριθμός είναι μεγαλύτερος.

Οι άτυχοι άνθρωποι πέθαναν μετά από κατανάλωση νοθευμένων οινοπνευματωδών ποτών στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, τη Μερσίνη, το Αϊδίνιο, τη Μούγλα, το Κιρίκαλε, την Τραπεζούντα και την επαρχία Ζονγκουλντάκ.

Έχουν προσαχθεί 227 ύποπτοι σε επιχειρήσεις σε 18 επαρχίες της Τουρκίας και 63 από αυτούς έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Τις τελευταίες έξι ημέρες, οι δυνάμεις ασφαλείας κατάσχεσαν περίπου 25.000 λίτρα και 2.842 μπουκάλια αιθυλικής αλκοόλης. Χρησιμοποιήθηκαν 15 τόνοι υλικών για την παρασκευή νοθευμένου αλκοόλ και τουλάχιστον 18.500 λίτρα και 2.099 μπουκάλια νοθευμένων ποτών.

Οι ειδικοί λένε ότι η αύξηση της τιμής της αιθυλικής αλκοόλης οδήγησε τους παράνομους παραγωγούς να την αντικαταστήσουν με μεθυλική αλκοόλη, ως εκ τούτου, επιταχύνοντας την αλυσίδα των θανάτων από τη θανατηφόρα ουσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This