Ο Κόντε διαψεύδει Μητσοτάκη για τα περί κυρώσεων τον Δεκέμβρη

Must Read

Ψεύδεται ο Έλληνας πρωθυπουργός όταν υποστηρίζει ότι στην σύνοδο κορυφής του Δεκεμβρίου θα επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία. Όπως έλεγε ψέματα για όλες τις προηγούμενες συνόδους.

Οι δηλώσεις του ιταλού πρωθυπουργού Κόντε μετά την σύνοδο κορυφής αποσιωπήθηκαν πλήρως από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι όμως ενδεικτικά για το τι θα γίνει στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ τον Δεκέμβρη. Απολύτως τίποτα όσον αφορά την Τουρκία! Δείτε τις δηλώσεις του ιταλού πρωθυπουργού:

«Είμαστε στο πλευρό της ΕΕ.
Ωστόσο, η Τουρκία έχει στρατηγικό ρόλο.
Έχει ρόλο όχι μόνο στη Μεσόγειο, αλλά και στη Μέση Ανατολή, τη Λιβύη, τη Συρία και πολλά άλλα μέρη.
Συζήτηση με την Τουρκία για την καθιέρωση διαλόγου και την ανάγκη δημιουργίας θετικής ατζέντας πρέπει να είναι προτεραιότητα. Το ΝΑΤΟ δεν έχει υποστεί εγκεφαλικό θάνατο!»

Με απλά λόγια, ο πρωθυπουργός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπατούν για ακόμα μια φορά βάναυσα τους έλληνες, δίνοντας χρόνο στους τούρκους να ολοκληρώσουν με ευκολία την δημιουργία τετελεσμένων στην εθνική μας κυριαρχία. Για αυτή την εξαπάτηση αλλά και την συμπαιγνία κατά των ελληνικών συμφερόντων είναι βέβαιον ότι θα λογοδοτήσουν και δεν θα τους σώσει καμιά στημένη δημοσκόπηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This