Οργή για το Ιρανικό εξώφυλλο με τον Μακρόν ως «διάβολο του Παρισιού»

Επίθεση από τα Ιρανικά ΜΜΕ

Must Read

Τα ιρανικά ΜΜΕ στρέφονται κατά του Μακρόν, και καλούν την Τεχεράνη να απελάσει τον Γάλλο πρέσβη στη χώρα.

Η εφημερίδα Vatan Emrooz με εμπρηστικό εξώφυλλο, παρουσίασε τον Γάλλο πρόεδρο ως «διάβολο του Παρισιού» με κόκκινο δέρμα, κοφτερά δόντια και μυτερά αυτιά!

Η επίθεση του ιρανικού τύπου, προκύπτει από την υποστήριξη του προέδρου στην δημοσίευση σκίτσων του Μωάμεθ, γεγονός που εξόργισε τον ισλαμικό κόσμο. 

Η ιρανική εφημερίδα Javan χαρακτήρισε τον Μακρόν ως «Το κακό»,ενώ φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζουν Μουσουλμάνους να καίνε την εικόνα του Γάλλου Προέδρου.

Οι ακραίες αντιδράσεις μίσους των Μουσουλμάνων, ήρθαν ως απάντηση στις δηλώσεις του Εμανουέλ Μακρόν κατά την κηδεία του 47χρονου καθηγητή που αποκεφαλίστηκε από τζιχαντιστή στο Παρίσι. «Η Γαλλία δεν θα εγκαταλείψει τα σκίτσα» δήλωσε ο Μακρόν για το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This