Ανέλαβε την ευθύνη το ISIS! «Στρατιώτης του Χαλιφάτου» ο 20χρονος που αιματοκύλισε τη Βιέννη (video)

«Έργο του Ισλαμικού Κράτους»

Must Read

Η τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη που στοίχισε τη ζωή σε 5 ανθρώπους και τραυμάτισε σοβαρά άλλους 20 πολίτες το βράδυ της Δευτέρας, ήταν έργο του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το ISIS που είχε σκορπίσει τον τρόμο στην Ευρώπη πριν μερικά χρόνια, ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα και χαρακτήρισε τον μακελάρη «στρατιώτη του Χαλιφάτου».

https://twitter.com/KapilMishra_IND/status/1323459973444116481?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1323459973444116481%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1061646%2Fepithesi-sti-vienni-to-islamiko-kratos-anelave-tin-euthuni-gia-to-aimatokulisma%2F

Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν 14 συλλήψεις που συνδέονταν με τον τζιαντιστή αλλά μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ότι έδρασε μόνος του, όμως το πρωί δήλωσε ότι ένας δεύτερος δράστης έχει διαφύγει.

Τον άφησαν ελεύθερο

Ο 20χρονος τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους, Φετζουλάι Κουτίμ που είχε αυστριακή υπηκοότητα, είχε καταδικαστεί σε 22 μήνες φυλάκιση τον Απρίλιο του 2019 επειδή ήθελε να πάει στη Συρία και να ενταχθεί στο Iσλαμικό Κράτος. Λίγους μήνες μετά αποφυλακίστηκε με όρους γιατί είχε αντιμετωπιστεί με τη νομοθεσία περί ανηλίκων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This