Φρίκη στη Δανία με τη σφαγή 17.000.000 βιζόν λόγω κορωνοϊού! Θάφτηκαν σε μαζικούς τάφους σε γη του Στρατού (video)

Εικόνες της «σκληρής πραγματικότητας»

Must Read

Εικόνες απόλυτης φρίκης από την μαζική θανάτωση βιζόν στη Δανία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η εικόνα που αποτελεί γροθιά στο στομάχι (όχι μόνο για τους φιλόζωους) αποτυπώνει τη θλιβερή πραγματικότητα της πανδημίας και τον φόβο για το μεταλλαγμένο στέλεχος «Cluster 5» του κορωνοϊού που εντοπίστηκε στα βιζόν.

Οι Αρχές προχώρησαν σε θανάτωση 17.000.000 ζώων τα οποία μετέφεραν με φορτηγά σε μαζικούς τάφους. Σύμφωνα με την dailymail, οι περιβαλλοντικές και υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τα ζώα θάφτηκαν σε τμήμα γης που ανήκει στον στρατό της Δανίας, αφού υπήρχαν αρκετοί αποτεφρωτήρες.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού θα μπορούσε να μειώσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Τα γλυκύτατα ζώα που εκτρέφονται για τη γούνα τους όπως αποδείχτηκε ήταν φορείς του ιού και είχαν ήδη μολύνει 12 ανθρώπους.

Μέχρι στιγμής , εκτός από τη Δανία, κρούσματα του νέου στελέχους «Cluster 5» έχουν εντοπιστεί σε Σουηδία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες και Ισραήλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This