Δευτέρα 21/6/2021

Φρίκη στη Δανία με τη σφαγή 17.000.000 βιζόν λόγω κορωνοϊού! Θάφτηκαν σε μαζικούς τάφους σε γη του Στρατού (video)

Εικόνες της «σκληρής πραγματικότητας»

Εικόνες απόλυτης φρίκης από την μαζική θανάτωση βιζόν στη Δανία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η εικόνα που αποτελεί γροθιά στο στομάχι (όχι μόνο για τους φιλόζωους) αποτυπώνει τη θλιβερή πραγματικότητα της πανδημίας και τον φόβο για το μεταλλαγμένο στέλεχος «Cluster 5» του κορωνοϊού που εντοπίστηκε στα βιζόν.

Οι Αρχές προχώρησαν σε θανάτωση 17.000.000 ζώων τα οποία μετέφεραν με φορτηγά σε μαζικούς τάφους. Σύμφωνα με την dailymail, οι περιβαλλοντικές και υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τα ζώα θάφτηκαν σε τμήμα γης που ανήκει στον στρατό της Δανίας, αφού υπήρχαν αρκετοί αποτεφρωτήρες.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού θα μπορούσε να μειώσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Τα γλυκύτατα ζώα που εκτρέφονται για τη γούνα τους όπως αποδείχτηκε ήταν φορείς του ιού και είχαν ήδη μολύνει 12 ανθρώπους.

Μέχρι στιγμής , εκτός από τη Δανία, κρούσματα του νέου στελέχους «Cluster 5» έχουν εντοπιστεί σε Σουηδία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες και Ισραήλ.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ