Ο «εφιάλτης» επιστρέφει; Σε καραντίνα ο Μπόρις Τζόνσον

Τον Απρίλιο ο Τζόνσον είχε περάσει τρεις μέρες στην εντατική λόγω κορωνοϊού

Must Read

Η Ντάουνινγκτ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα πρέπει να αυτοαπομονωθεί επειδή ήρθε σε επαφή με βουλευτή ο οποίο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός είχε συνάντηση διάρκειας περίπου 35 λεπτών με βουλευτές την Πέμπτη το πρωί, συμπεριλαμβανομένου του Λι Άντερσον (χωρίς μάσκες). Ο Άντερσον στη συνέχεια παρουσίασε συμπτώματα και διαγνώστηκε θετικός.

Φωτογραφία από τη συνάντηση Τζόνσον-Άντερσον

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός θα συνεχίσει να εργάζεται από την Ντάουνινγκ Στριτ και «θα ηγείται της προσπάθειας της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού», σχολίασε εκπρόσωπος του Τζόνσον, ο οποίος θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο και κατά το πρώτο κύμα, είχε νοσηλευτεί ακόμα και στην εντατική (τρία 24ωρα), μετά από μόλυνσή του με Covid-19.

«Ο Πρωθυπουργός είναι καλά και δεν έχει συμπτώματα της Covid-19», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This