Σοκάρει η αυτοκτονία της Aμερικανίδας στρατιωτικού μετά από ομαδικό βιασμό

Εγκληματική η αδράνεια του αμερικανικού στρατού!

Must Read

H αφοσιωμένη λοχίας της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ Μόργκαν Ρόμπινσον, αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό που δέχτηκε από συμπολεμιστές της, ενώ βρισκόταν σε αποστολή στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τη μητέρα της άτυχης Ρόμπινσον, η οποία έκανε την καταγγελία, οι ανώτεροι της κόρης της συγκάλυψαν προηγούμενες σεξουαλικές επιθέσεις και αντέδρασαν με εγκληματική αδράνεια στις επιθέσεις.

Η φρίκη που βίωσε η λοχίας Μόργκαν Ρόμπινσον, όπως είπε η μητέρα της Ντέμπι Ρόμπινσον στο CBS, άρχισε δύο χρόνια πριν από την αυτοκτονία της, όταν υπηρετούσε στο Κουβέιτ. Ανώτερός της αξιωματικός τής, της επιτέθηκε σεξουαλικά πολλές φορές όμως ο αμερικανικός στρατός δεν αντέδρασε στις καταγγελίες της.

Η τραγική συνέχεια δόθηκε στο Αφγανιστάν, όπου η Μόργκαν Ρόμπινσον βιάστηκε ομαδικά από στρατιώτες οι οποίοι την εγκατέλειψαν σε τραγική κατάσταση. Η άτυχη γυναίκα σταμάτησε να ελπίζει ότι θα αποδοθούν ευθύνες και δεν μίλησε ξανά. Επί τέσσερις μήνες έδωσε μάχη μέσα της για να βγει από την κόλαση στην οποία την είχαν ρίξει οι συμπολεμιστές της, στο τέλος όμως λύγισε και αυτοκτόνησε.

Ο αξιωματικός που της επιτέθηκε σεξουαλικά στο Κουβέιτ τιμωρήθηκε μόνο με μια… γραπτή επίπληξη, ενώ η εσωτερική έρευνα για τον ομαδικό βιασμό παραμένει απόρρητη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This