H πιο δημοφιλής TikToker χάνει σχεδόν 1.000.000 followers μετά από μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση (video)

Must Read

Πολύ ακριβά πλήρωσε τις γκριμάτσες της η πιο δημοφιλής TikToker, Τσάρλι ντ’ Αμέλιο, η οποία μέσα σε μία ημέρα έχασε σχεδόν 1.000.000 followers, λόγω ενός αμφιλεγόμενου βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της.

Η 16χρονη με τον μεγαλύτερο αριθμό θαυμαστών στην πλατφόρμα, μετρούσε περισσότερους από 99.500.000 followers το βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή απείχε μόλις 500.000 followers από τον απόλυτο στόχο της συμπλήρωσης 100.000.000 έως το τέλος του 2020, όταν μια αμφιλεγόμενη ανάρτησή της κόστισε τουλάχιστον 950.000 χρήστες.

Το εν λόγω βίντεο κατέγραφε το δείπνο της με τους γονείς της, την εξίσου διάσημη αδερφή της Ντίξι και τον make up artist Τζέιμς Τσαρλς. Ο σεφ Ααρον Μέι σέρβιρε στην οικογένεια και στον καλεσμένο της ένα πιάτο με σαλιγκάρια, προκαλώντας την αντίδραση των αδερφών Ντ’ Αμέλιο, οι οποίες άρχισαν να κάνουν γκριμάτσες και να υποκρίνονται
ότι κάνουν εμετό.

Η συμπεριφορά της 16χρονης Τσάρλι και της 19χρονης Ντίξι κατά τη διάρκεια του δείπνου προκάλεσε οργή σε εκατοντάδες φαν – και μη – των κοριτσιών, με πολλούς να τις χαρακτηρίζουν «κακομαθημένες», «αχάριστες» και «αγενείς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This