Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Νοσηλεύτρια στην Τουρκία έχασε την επιμέλεια του παιδιού της, επειδή έρχεται σε επαφή με νοσούντες από κορωνοϊό

Ο εν διαστάσει σύζυγός της εκμεταλλεύτηκε την πανδημία για να πάρει πίσω τον γιο του

Νοσοκόμα που δουλεύει στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, έχασε την κηδεμονία του πεντάχρονου γιου της, με απόφαση δικαστηρίου στην Τουρκία.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η δουλειά της Τζεμιλέ Ντενίζ αποτελεί κίνδυνο για την υγεία της ίδιας αλλά και για την υγεία του παιδιού. Οπότε, την κηδεμονία ανέλαβε, πλέον, ο εν διαστάσει σύζυγος της, που είναι αστυνομικός.

Η 31χρονη που δουλεύει στο νοσοκομείο της βόρειας πόλης της Ορντού, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εναντίον του Μεχμέντ Ατακάν Ντενίζ ύστερα από επτά χρόνια γάμου και είχε εξασφαλίσει την κηδεμονία του γιου τους, Κουζέι. Ωστόσο, ο Μεχμέτ εκμεταλλεύτηκε την πανδημία για να «πάρει πίσω» τον γιο του, λέγοντας ότι η μητέρα του τον θέτει σε κίνδυνο!

η Τζεμιλέ Ντενίζ αγκαλιά με τον μικρό Κουζέι

«Η μητέρα αυτού του παιδιού είναι πλήρωμα ασθενοφόρου και μπαινοβγαίνει στα σπίτια ανθρώπων. Το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο εξαιτίας του κορωνοϊού» δήλωσε ο δικηγόρος του. Το δικαστήριο, λοιπόν, απεφάνθη ότι «δεδομένης της υψηλής μεταδοτικότητας του νέου κορωνοϊού, είναι προς το συμφέρον του παιδιού ο πατέρας του να αναλάβει σε αυτή τη φάση την πρόσκαιρη κηδεμονία».

Επέτρεψε δε στην Τζεμιλέ, που επιμένει ότι παίρνει όλα τα μέτρα προστασίας, να βλέπει τον γιο της κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ