IBM: Χάκερ απείλησαν τη διαδικασία μεταφοράς των εμβολίων για τον κορωνοϊό

Σκόπευαν να «πειράξουν» τις θερμοκρασίες στα φορτηγά ψυγεία όπου θα διατηρούνταν τα εμβόλια κατά τη μεταφορά

Must Read

Ένα περίτεχνο σχέδιο κυβερνοκατασκοπείας, το οποίο είχε στηθεί εδώ και μήνες, ανακάλυψε η IBM, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως η αλυσίδα μεταφοράς των εμβολίων, μια πραγματικά γιγαντιαία και ευαίσθητη επιχείρηση για την σωτηρία του πλανήτη από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, έγινε στόχος κυβερνοκατασκόπων. Σύμφωνα με αυτό, χάκερ θα επιχειρούσαν να εισβάλλουν στην διαδικασία της «ψυχρής αλυσίδας» μεταφοράς των εμβολίων κατά της νόσου Covid-19, με σκοπό να την καταστρέψουν.

Η IBM εντόπισε ένα ολόκληρο σχέδιο που είχε στόχο τα φορτηγά, αλλά και τα ειδικά ψυγεία με τα οποία μεταφέρονται τα εμβόλια, κάποια από αυτά και στους μείον 70 βαθμούς Κελσίου, με τους χάκερ να επιχειρούσαν να «πειράξουν» τις θερμοκρασίες διατήρησής τους! Η ταυτότητα των δραστών παραμένει άγνωστη, αλλά η IBM αναφέρει ότι η μεθοδολογία που ακολούθησαν δείχνει συγκεκριμένη χώρα.

Η αποκάλυψη αυτή, μάλιστα, έρχεται μία μόλις ημέρα μετά την προειδοποίηση της Interpol για πιθανές επιθέσεις κατά την μεταφορά των εμβολίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This