Για ψώνια «έτρεξε» η Άνγκελα Μέρκελ πριν το lockdown

Επισκέπτεται συχνά το συγκεκριμένο κατάστημα.

Must Read

Από σήμερα η Γερμανία τίθεται σε καθολικό lockdown και η καγκελάριος Άνγεκλα Μέρκελ, έσπευσε να κάνει αμέσως τα ψώνια της πριν κατεβάσουν ρολά τα μαγαζιά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας BILD, η κα. Μέρκελ το απόγευμα της Δευτέρας, επισκέφθηκε το πολυκατάστημα του δυτικού Βερολίνου KaDeWe.

Τον γύρω του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που δημοσίευσε η εν λόγω εφημερίδα, στην οποία φαίνεται η Καγκελάριος να κάνει τα ψώνια της κάνοντας λόγο μάλιστα ότι επισκέπτεται συχνά το συγκεκριμένο κατάστημα και κυρίως τον όροφο με τα είδη τροφίμων.

Ο κόσμος ξεχύθηκε στα μαγαζιά τις τελευταίες δύο μέρες προκειμένου να προλάβουν να κάνουν τα ψώνια τους δημιουργώντας μεγάλο συνωστισμό στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Βερολίνου, αλλά και έξω από κάποια καταστήματα.

Ωστόσο στο KaDeWe υπήρχε περιορισμένη κίνηση, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό της πελατείας του αφορά τουρίστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This