Δόθηκε έγκριση και για το εμβόλιο της Moderna στις ΗΠΑ

Αρχίζει η διανομή δόσεων σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ πιθανόν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Must Read

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αποφάσισε να εγκρίνει την κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου της Moderna κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τους Financial Times.

Ο επικεφαλής του FDA, Στίβεν Χαν, διαβεβαίωσε την Πέμπτη ότι ο οργανισμός σκόπευε να κινηθεί με ταχύτητα προς την οριστικοποίηση και την έκδοση άδειας κατεπείγουσας χρήσης (emergency use authorization, EUA) του υποψηφίου εμβολίου της.

Η επιτροπή των ειδικών που συμβουλεύει τον οργανισμό συνέστησε να εγκριθεί η κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου στις ΗΠΑ. Η χορήγηση άδειας θα ανοίξει τον δρόμο ώστε να αρχίσει η διανομή δόσεων σε όλη την επικράτεια της χώρας πιθανόν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This