Πρώτο μήνυμα Μακρόν από την καραντίνα: «Mια στιγμή αβλεψίας μου στοίχισε» (video)

Με κόπωση και πονοκέφαλο ο Γάλλος πρόεδρος

Must Read

O Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μιλάει για πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας του, αφότου νόσησε από κορωνοϊό. Με σέλφι βίντεο στο Twitter, o Μακρόν, ταλαιπωρημένος απηύθυνε μήνυμα στον γαλλικό λαό:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα που μου στείλατε και να σας καθησυχάσω. Πάω καλά, έχω τα ίδια συμπτώματα με χθες, κόπωση και πονοκέφαλο, όπως εκατοντάδες χιλιάδες από εσάς που μολύνθηκαν από αυτόν τον ιό. Θα σας ενημερώνω καθημερινά για την εξέλιξη της ασθένειας, δεν υπάρχει κάποιος λόγος αυτή να επιδεινωθεί, ωστόσο θα σας ενημερώνω με τον πιο διάφανο τρόπο» δήλωσε και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να εξασκεί τα καθηκοντά του.

«Συνεχίστε να προσέχετε. Χθες διαγνώστηκα θετικός παρότι είμαι ιδιαίτερα προστατευμένος, προσέχω πολύ, κρατάω αποστάσεις, φοράω μάσκα, βάζω αντισηπτικό τακτικά και παρόλα αυτά μολύνθηκα από τον ιό. Χωρίς αμφιβολία μια στιγμή αβλεψίας, μια στιγμή ατυχίας ίσως, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα, να είμαστε προσεκτικοί και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον» τόνισε και συμπλήρωσε ότι ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει άμεσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This