Χαμός στην Βρετανία με εταιρεία καθαριότητας που χρησιμοποιεί γυμνές καλλονές για… φασίνα! Σκέψεις να έρθει και στην Ελλάδα

Must Read

Την χρυσή τομή βρήκε εταιρεία καθαριότητας στην Βρετανία, η οποία χρησιμοποιεί γυμνές καλλονές για το… σκούπισμα. Οι γυμνές καθαρίστριες κάνουν τόσο καλά τη δουλειά τους στα σπίτια των Βρετανών κατά τη διάρκεια του lockdown, που τα κέρδη της εταιρείας εκτοξεύτηκαν. Μάλιστα, η ιδρύτριά της ετοιμάζεται να επεκτείνει την επιχείρηση σε ολόκληρο τον πλανήτη, με ανοιχτό το ενδεχόμενο οι υπηρεσίες αυτές να έρθουν και στην Ελλάδα κάποια στιγμή.

Οι καλλονές που εργάζονται για την 33χρονη Νίκι Μπέλτον και την εταιρία Naked Cleaning Company έχουν γίνει περιζήτητες στη Βρετανία, καθώς με 83 ευρώ την ώρα κάνουν φασίνα φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους ή topless, ενώ 105 ευρώ την ώρα είναι αρκετά για να τα πετάξουν όλα και να σκουπίσουν ολόγυμνες. Η Μπέλτον αποκάλυψε στη «Sun» ότι κατά το lockdown η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα, διότι η εταιρεία τηρεί με αυστηρότητα όλα τα μέτρα προστασίας. Οι καθαρίστριες μπορεί να είναι τσίτσιδες, όμως φορούν πάντα μάσκα και φροντίζουν να βρίσκονται συνεχώς σε απόσταση δύο μέτρων από τον ένοικο του διαμερίσματος.

Με δεδομένο ότι τα ταμεία της εταιρείας έχουν «σπάσει», η Μπέλτον αποκάλυψε ότι το παγκόσμιο franchise της Naked Cleaning Company ετοιμάζεται να ανοίξει γραφεία σε Ολλανδία, ΗΠΑ και Καναδά. Σειρά θα πάρει η Αυστραλία και στη συνέχεια όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες ανά τον πλανήτη, μεταξύ των οποίων ενδεχομένως και η Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This