Ανιψιός του Ερντογάν πέθανε από κορωνοϊό

΄Ήταν γιος του ετεροθαλή αδελφού του Τούρκου Προέδρου, Χασάν

Must Read

Ο Αχμέτ Ερντογάν, ανιψιός του Προέδρου της Τουρκίας, πέθανε στο Κοτσαέλι αργά την Κυριακή από κορωνοϊό (νοσηλευόταν εδώ και μια εβδομάδα) σε ηλικία 73 ετών.

Ο προεδρικός εκπρόσωπος Ιμπραήμ Καλίν στο Twitter εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Ταγίπ Ερντογάν: «Εύχομαι το έλεος του Αλλάχ στον Αχμέτ Ερντογάν, ο οποίος πέθανε νοσηλευόμενος για κορωνοϊό. Εύχομαι μακροθυμία στον Πρόεδρό μας και σε όλους τους συγγενείς του».

Ο εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου Μουσταφά Σεντόπ εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του στο Twitter, λέγοντας: «Άκουσα ότι ο Αχμέτ Ερντογάν, γιος του αείμνηστου αδελφού του Προέδρου μας, Χασάν Ερντογάν, απεβίωσε σε νοσοκομείο ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία».

Ο Χασάν Ερντογάν, ετεροθαλής αδελφός του Τούρκου Προέδρου και πατέρας του Αχμέτ Ερντογάν, γεννήθηκε 25 χρόνια πριν από τον Ταγίπ και πέθανε το 2006 από καρκίνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This