Αστείοι πανηγυρισμοί από Σχοινά-Ούρσουλα λες και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακάλυψε το εμβόλιο

«Mια ευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας»;

Must Read

Εκτός τόπου και χρόνου αποδεικνύονται ο ένας μετά τον άλλον οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι με αφορμή τη χθεσινή «πρεμιέρα» των εμβολιαστικών προγραμμάτων στη γηραιά ήπειρο.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς χαρακτήρισε τη χθεσινή «μία ημέρα για να θυμόμαστε», υπογραμμίζοντας ότι η Ε.Ε. είναι «μία Ενωση για όλους». Συγκεκριμένα, ο Νο 2 της Κομισιόν σημείωσε: «Ασχημη ημέρα σήμερα για όσους δεν πίστευαν στην Ευρώπη. Μία ημέρα να θυμόμαστε. Μία Ενωση για όλους. Μία κοινότητα αλληλεγγύης».

Στο ίδιο πανηγυρικό κλίμα, λες και η Επιτροπή ανακάλυψε το εμβόλιο, κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. «Μαζί μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον ιό» είπε η πρόεδρος της Κομισιόν. Με το μήνυμά της η Φον ντερ Λάιεν αποτύπωσε την επικρατούσα αισιοδοξία τονίζοντας ότι πρόκειται για «μια ευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας».

«O κορωνοϊός άλλαξε τη ζωή μας και έφερε την τραγωδία. Αλλά τώρα υπάρχει ελπίδα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επενδύσει στην έρευνα και την ανάπτυξη εμβολίων κατά της Covid-19. Eχουμε εξασφαλίσει δόσεις για ολόκληρο τον πληθυσμό μας. Mια ευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας» είπε.

Τέλος, η Ευρωπαία επίτροπος με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter έκανε λόγο για μία «συναισθηματική στιγμή». «Έπειτα από μήνες σκληρής δουλειάς, έφτασε η ημέρα των πρώτων αποστολών εμβολίων Covid-19. Χιλιάδες δόσεις παραδίδονται σήμερα σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Eνωσης ταυτόχρονα. Αυτή είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και η ενότητα στην πράξη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This