Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Η συνάντηση συμβούλου του Μακρόν με την ανιψιά της Λεπέν έβαλε «φωτιά» στη Γαλλία

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος κοιτάζει προς την Ακροδεξιά και τους υποστηρικτές της

Βόμβα έσκασε στη Γαλλία για ένα μυστικό γεύμα συμβούλου του Εμανουέλ Μακρόν με την ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, καθώς έδωσε τροφή σε όλους όσοι -και είναι πολλοί- υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος κοιτάζει προς την Ακροδεξιά και τους υποστηρικτές της σε μια προσπάθεια να αλιεύσει ψηφοφόρους.

Ο Μπρουνό Ροζέ – Πετί, υψηλόβαθμος σύμβουλος στο Μέγαρο των Ηλυσίων, κάλεσε σε γεύμα τον Οκτώβριο την 31 ετών Μαριόν Μαρεσάλ, η οποία είναι εγγονή του Ζαν – Μαρί Λεπέν, ανιψιά της Μαρίν Λεπέν και είχε εκλεγεί βουλευτής με το Εθνικό Μέτωπο ως Μαριόν Λεπέν. Η Μαρεσάλ έχει πλέον εγκαταλείψει την πολιτική και έχει ιδρύσει μια σχολή στη Λιόν.

Ο Ροζέ – Πετί είναι πρώην πολιτικός συντάκτης και τηλεπαρουσιαστής. Ο ίδιος απάντησε ότι η συνάντηση ήταν «προσωπικής φύσεως» και ότι επιθυμούσε να μάθει «τι έχει να πει, αν έχει γνώση όσων συμβαίνουν στην κοινωνία», αλλά τελικά διαπίστωσε ότι «διαφωνούμε».

Οσο για τη Μαριόν Μαρεσάλ, δήλωσε στη «Le Monde», που αποκάλυψε τη συνάντηση, ότι αυτή έγινε για λόγους αρχής! «Δέχτηκα για λόγους αρχής, δεν αρνούμαι ποτέ τον διάλογο. Και ήμουν περίεργη να γνωρίσω αυτόν που με αντιμετώπιζε σαν ναζί όταν ήμουν βουλευτής». Συμβολικό ή… μοιραία σύμπτωση, το γεγονός είναι ότι η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο Le Dôme, στο οποίο συναντούσε την «κρυφή» κόρη του, Μαζαρίν, στο παρελθόν ο Φρανσουά Μιτεράν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ