Ο διάσημος σχεδιαστής Alexander Wang μόδας κατηγορείται ότι… απλώνει χέρι σε άνδρες και τρανς μοντέλα! (video)

Κάποιοι καταγγέλλουν πως έχει ρίξει και το περίφημο «ναρκωτικό του βιασμού» στα ποτά τους

Must Read

Ως «σεξουαλικό αρπακτικό» καταγγέλλεται ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής μόδας Alexander Wang από άνδρες και τρανς μοντέλα που υποστηρίζουν ότι τους επιτίθεται σεξουαλικά αφού πρώτα τα έχει ναρκώσει! Ο ίδιος το αρνείται μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Guardian.

Ο 37χρονος σχεδιαστής, ο οποίος είναι γνωστός για τα πάρτι του με διασημότητες, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, όταν ερωτήθηκε σχετικά από την ιστοσελίδα μόδας WWD. Οι καταγγελίες εναντίον του άρχισαν να παίρνουν έκταση την περασμένη Δευτέρα, αφού τις δημοσίευσε στο Instagram το Shit Model Management, το οποίο κάλεσε το κοινό να μποϊκοτάρει τη δουλειά του.

«Ο Alexander Wang φέρεται ότι είναι ένα σεξουαλικό αρπακτικό. Πολλοί άνδρες και τρανς μοντέλα έχουν μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχουν υποστεί από αυτόν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ένα βίντεο που είχε ανεβάσει νωρίτερα στο TikTok το μοντέλο Όουεν Μούνι, στο οποίο έλεγε ότι ένας «πολύ διάσημος» σχεδιαστής μόδας τον είχε χουφτώσει το 2017.

Εκμεταλλεύτηκε την πολυκοσμία

Αν και ο Μούνι αρχικά δεν αποκάλυψε το όνομα του σχεδιαστή, αργότερα ανέβασε κι άλλο βίντεο και επιβεβαίωσε ότι μιλούσε για τον Wang και πως η επίθεση συνέβη σε ένα γεμάτο κόσμο κλαμπ της Νέας Υόρκης, όπου είχε πάει με φίλους του να δει τη ραπ τραγουδίστρια CupcakKe. «Ήμουν μόνος κάποια στιγμή και αυτός ο τύπος ήρθε δίπλα μου και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι κανείς δεν μπορούσε να κουνηθεί. Άρχισε να με αγγίζει ψηλά στα πόδια μου και στα απόκρυφά μου. Πάγωσα ολόκληρος, επειδή είχα σοκαριστεί πολύ. Κοίταξα αριστερά μου για να δω ποιος ήταν και ήταν αυτός ο πολύ διάσημος σχεδιαστής μόδας. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο», εξομολογήθηκε το μοντέλο.

Η καταγγελία του είναι μία από τις τουλάχιστον επτά που περιλάμβανε η ανάρτηση της ομάδας Shit Model Management, στην οποία επισημαίνεται ότι ο σχεδιαστής έχει ρίξει και το «ναρκωτικό του βιασμού» σε ποτά μοντέλων.

Η απάντηση του σχεδιαστή: «Αβάσιμοι και τρομερά ψευδείς οι ισχυρισμοί»

Μιλώντας στην εφημερίδα Guardian, ο Alexander Wang υποστήριξε: «Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι αβάσιμους και τρομερά ψευδείς ισχυρισμούς, που προβάλλονται από λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Είναι εξοργιστικό να βλέπω τα ψέματα να διαιωνίζονται ως αλήθειες. Δεν έχω εμπλακεί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον όσων διαδίδουν τέτοιου είδους καταγγελίες στο διαδίκτυο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This