Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Η Ελισάβετ αποφάσισε να μην χρίσει ποτέ της σερ τον Τόνι Μπλερ, εξαιτίας της Lady Di!

Ο πρώην πρωθυπουργός κατάφερε να κάνει έξαλλη τη βασίλισσα δυο φορές για το ίδιο θέμα

Καλή και χρυσή η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά μην της… πατήσεις τον κάλο, καθώς δεν ξεχνά!

Αυτό έχει νιώσει στο πετσί του ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Τόνι Μπλερ. Η 94χρονη βασίλισσα φαίνεται ότι του το κρατά «μανιάτικο» εξαιτίας της στάσης του, όταν σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και φέτος του την… έφερε για ακόμα μία φορά.

Το όνομα του Τόνι Μπλερ δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα που ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ την Πρωτοχρονιά με τα ονόματα των προσωπικοτήτων στα οποία η βασίλισσα Ελισάβετ θα απονείμει τον τιμητικό τίτλο του σερ, χρίζοντάς τους ιππότες. Παρ’ όλα αυτά, η Ελισάβετ έχει χρίσει ιππότες τους οκτώ από τους εννέα πρωθυπουργούς με θητεία πριν από τον Μπλερ.

Μάλιστα, είναι τέτοια η άρνησή της, που έχει «μπλοκάρει» τη σειρά των υποψηφίων, καθώς δεν έχει χρίσει ιππότη και κανέναν από τους διαδόχους του!

Σύμφωνα με βρετανικές εφημερίδες, η βασίλισσα δεν του συγχωρεί την ασφυκτική πίεση που τής άσκησε το 1997 o νεοεκλεγείς, τότε, πρωθυπουργός, ώστε να «λυγίσει» και να αποδώσει στη νεκρή Νταϊάνα τις τιμές που της άξιζαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα χρόνια αργότερα η βασίλισσα εξαγριώθηκε για δεύτερη φορά, όταν ο Μπλερ αποκάλυψε τις λεπτομέρειες εκείνης της περιόδου στα απομνημονεύματά του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ