Τρίτη 11/5/2021

Χάος στην Ουάσινγκτον! Οι οπαδοί του Τραμπ εισβάλλουν στο Καπιτώλιο! (video)

Πρωτοφανής κατάσταση στην Αμερική!

Εκκενώνεται το Καπιτώλιο! Συγκλονιστικές φωτογραφίες με πράκτορες να περιμένουν τους διαδηλωτές με τα όπλα στα χέρια! Η φωτογραφία είναι μέσα από την αίθουσα του καπιτωλίου!

Πράκτορες Καπιτώλιο όπλα στα χέρια
Συγκλονιστική εικόνα με τους πράκτορες να περιμένουν τους διαδηλωτές με προτεταμένα όπλα!

Πρωτοφανής εικόνες αυτή τη στιγμή στην Ουάσινγκτον, με διαδηλωτές – οπαδούς του Τραμπ να εισβάλλουν στο Καπιτώλιο! Δεν έχουν επαναληφθεί τέτοιες εικόνες στην νεότερη ιστορία της Αμερικής, εννοώ να υπενθυμίσουμε ότι την συγκέντρωση την είχε συγκαλέσει ο ίδιος ο Τραμπ. Ο οποίος όμως δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνιση του.

Τα κανάλια που υποστηρίζουν τους δημοκρατικούς, αυτή τη στιγμή κατηγορούν τον Τραμπ ότι κρύβεται πίσω από την εισβολή, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, θα μπορούσε να το σταματήσει με μία κίνηση!

Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις ασφαλείας του καπιτωλίου, ζητούν απεγνωσμένα ενισχύσεις για να αντιμετωπίσουν την εισβολή, καθώς είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί η οργή, ο όγκος και η ορμή των διαδηλωτών.

Σοβαρότατα επεισόδια αυτή τη στιγμή εντός του χώρου του καπιτωλίου

Βίντεο από την έναρξη της εισβολής

Αυτή τη στιγμή εκκενώνεται το Καπιτώλιο – σταμάτησε η καταμέτρηση των ψήφων! Η Νάνσυ Πελόζι των δημοκρατικών ζητεί την παρέμβαση της Εθνοφρουράς για να εκδιωχθούν εισβολείς!

Οι πρώτες αντιδράσεις των Τράμπ μετά την εισβολή οπαδών τους στο Καπιτώλιο

«Υποστηρίξτε την αστυνομία και την επιβολή του νόμου στο Καπιτώλιο. Είναι πραγματικά στο πλευρό της χώρας μας. Μείνετε ήρεμοι!», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο λογαριασμό του στο twitter μετά την ομιλία του στην Ουάσινγκτον ενώπιον οπαδών του που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, καταδίκασε την εισβολή και τις διαδηλώσεις στο κτίριο του Καπιτωλίου, λέγοντας «αυτό είναι λάθος και δεν είναι αυτό που ποιοι είμαστε». Σε ένα tweet, προέτρεψε τους διαδηλωτές να είναι ειρηνικοί και χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματά τους, «αλλά μην αρχίσετε να ενεργείτε όπως η άλλη πλευρά. Έχουμε μια χώρα για να σώσουμε και αυτό δεν βοηθά κανέναν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ