Η αφρόκρεμα των αμερικανικών επιχειρήσεων κατά Τραμπ

Από την Apple και την Amazon, μέχρι την Boeing και τις American Express, Best Buy, Bank of America...

Must Read

Το λόμπι Business Roundtable που αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες αμερικανικές επιχειρήσεις, κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να βάλει τέλος στις βιαιότητες και στο χάος.

«Το χάος στην πρωτεύουσα του έθνους είναι η συνέπεια παράνομων προσπαθειών για να αλλάξουν τα νόμιμα αποτελέσματα δημοκρατικών εκλογών. Η χώρα αξίζει καλύτερα», τόνισε το επιχειρηματικό λόμπι και πρόσθεσε: «Η Business Roundtable καλεί τον πρόεδρο και τις αρχές να βάλουν τέλος στο χάος και να διευκολύνουν μια ειρηνική πολιτική μετάβαση».

Το λόμπι αυτό αντιπροσωπεύει από την Apple και την Amazon μέχρι την Boeing και τις American Express, Best Buy, Bank of America μεταξύ άλλων…

«Ο απερχόμενος πρόεδρος υποκίνησε βία σε μια απόπειρα να κρατήσει την εξουσία και όποιος αιρετός αξιωματουχος τον υπερασπίζεται παραβιάζει τον όρκο του στο Σύνταγμα και απορρίπτει τη δημοκρατία προς όφελος της αναρχίας», αντέδρασε και η Εθνική Ένωση Κατασκευαστών (NAM, εκπροσωπεί 14.000 εταιρείες σε όλη τη χώρα)  σε ανακοίνωσή της.

Για τον Ρίτσαρντ Τράμκα, πρόεδρο του ισχυρού συνδικάτου AFL-CIO, οι βιαιότητες στο Καπιτώλιο αποτελούν «μια αδιανόητη επίθεση εναντίον της δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This