Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Θρήνος για τον Ρίτσαρντ Μπράνσον! Η μητέρα του έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους  επιχειρηματίες, αλλά και επενδυτής, συγγραφέας και φιλάνθρωπος. Στη δεκαετία του 1970 ίδρυσε το Virgin Group, το οποίο σήμερα ελέγχει περισσότερες από 400 εταιρείες σε διάφορους τομείς.

Είναι ένας από τους πιο πλούσιος ανθρώπους του κόσμου καθώς τον Ιούνιο του 2020, η Forbes παρουσίασε την εκτιμώμενη καθαρή αξία του Branson στα 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δυστυχώς όμως ήρθε αντιμέτωπος με μία μεγάλη απώλεια. Η αγαπημένη του μητέρα, Εύα Μπράνσον, η οποία ήταν υπέρμαχος της παιδικής πρόνοιας αλλά εξίσου φιλάνθρωπος, απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών από κορωνοϊό.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Ρίστσαρντ Μπράνσον μέσα από την προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν θέλει να θρηνήσει ο ίδιος και οικείοι της για την απώλειά της, αντιθέτως θέλει να γιορτάσουν όλοι για την ζωή που έζησε αλλά και για την προσφορά της σε ανθρώπους που είχαν πραγματικά ανάγκη.

Μία από τις σπουδαιότερες κληρονομιές που άφησε πίσω της, ήταν το ίδρυμα «Eve Branson», το οποίο ίδρυσε με σκοπό βελτιώσει τις ζωές γυναικών και νέων κοριτσιών στα Όρη του Άτλαντα και να παρέχει πρόσβαση σε εκπαίδευση και υγειονομική περίθαλψη σε όσους έχουν ανάγκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ