Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Η πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στον Έλον Μασκ που δεν περίμενε κανείς…

Τον παροτρύνει να σώσει τον ελεύθερο λόγο στην Αμερική

Η διαγραφή των λογαριασμών του Ντόναλντ Τραμπ από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες των social media, τον οδήγησαν στην δημοσιοποίηση της σκέψης του να δημιουργήσει δικές του πλατφόρμες, ώστε κανείς να μην μπορεί να τον φιμώσει.

Τώρα έρχεται ο γιος του, ο Donald Trump Jr να προχωρήσει ακόμη περισσότερο τη σκέψη του πατέρα του.
Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram προτείνει στον Έλον Μασκ -στο «χρυσό παιδί» της τεχνολογίας- να δημιουργήσει έναν νέο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, από τον οποίο δεν θα απαγορευτεί ο πατέρας του.

Στο βίντεο ο Donald Trump Jr ακούγεται να λέει ότι το αφεντικό του SpaceX θα μπορούσε να είναι το σωστό άτομο για να προχωρήσει σε ένα τέτοιο εγχείρημα, αφού ανέλαβε την «Υψηλή τεχνολογία της Δυτικής Ακτής» για να γίνει ο «de facto διαιτητής της ελεύθερης ομιλίας».

Και συνεχίζοντας ανέφερε: «Κάποιος σαν αυτόν έχει τη λαμπρότητα να βρει κάτι που εκτοξεύει το Twitter. Δεν ψάχνω για έναν συντηρητικό θάλαμο με ηχώ, θέλω μια πλατφόρμα για να υποστηρίξω τις ιδέες μου έναντι κάποιου άλλου και όχι μόνο ανθρώπους σε ένα μέρος που μου λένε τι θέλω να ακούσω». Και παροτρύνει τον Μασκ: «Έλον γιατί δεν το κάνεις αυτό. Βγες εκεί και να βρεις μια ιδέα. Νομίζω ότι είσαι κυριολεκτικά ο τύπος για να σώσεις τον ελεύθερο λόγο στην Αμερική».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ