Τουλάχιστον 5 νεκροί από την κόλαση φωτιάς στο εργοστάσιο παρασκευής εμβολίων στην Ινδία (video)

Όλα τα θύματα είναι πιθανότατα εργάτες οικοδομής

Must Read

Πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στη φωτιά που ξέσπασε στο Serum Institute of India, τη μεγαλύτερη μονάδα παρασκευής εμβολίων στον κόσμο! 

Τη δυσάρεστη αυτή είδηση μεταδίδουν τα τοπικά, αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι τα θύματα, τα οποία εντοπίστηκαν στα συντρίμμια μετά την κατάσβεση της φωτιάς, είναι πιθανότατα εργάτες οικοδομής. «Πέντε άνθρωποι είναι νεκροί», από την πυρκαγιά, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος της Πούνε, Murlidhar Mohol, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, Adar Poonwala, να απευθύνει τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Το συγκρότημα με έδρα το Πούνε της δυτικής Ινδίας, όπου ξέσπασε η φωτιά, απέχει μόλις πέντε λεπτά από την κεντρική μονάδα, όπου, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του εργοστασίου, εκεί παρασκευάζονται εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This