Σάλος στις ΗΠΑ: «Πέταξαν» την εθνοφρουρά σε πάρκινγκ

Μόλις έσβησαν οι κάμερες από την ορκωμοσία του Μπάιντεν, πέταξαν τους «ήρωες εθνοφρουρούς» σε υπόγειο πάρκινγκ για να κοιμηθούν!

Must Read

Απίστευτα γεγονότα στις ΗΠΑ και υποκρισία από την διοίκηση Μπάιντεν. Εκεί που παρουσίαζαν με διθυραμβικά ρεπορτάζ τους «ήρωες εθνοφρουρούς» που θα απέτρεπαν την εισβολή στους οπλισμένους πραξικοπηματίες του Τραμπ, με το που έσβησαν οι κάμερες, τους πέταξαν σε υπόγειο πάρκινγκ για να κοιμηθούν!

Όπως σας μετέφερε από το πρωί το newsbreak.gr με φωτογραφίες, οι απαράδεκτες εικόνες προκάλεσαν πολλά αρνητικά σχόλια και συζητήσεις και τη δυσαρέσκεια των ίδιων των μελών της Εθνοφυλακής.

Ο τ. Πρόεδρος Τραμπ παρενέβη έδωσε άδεια σε χιλιάδες στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς να παραμείνουν στο ξενοδοχείο Trump στην Ουάσινγκτον, αφού η αστυνομία στο Καπιτώλιο τους έδιωξε από το κτίριο…

Την Πέμπτη, 5.000 άνδρες και γυναίκες που έφεραν για να προστατέψουν την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε ένα υπόγειο γκαράζ, αφού τους είπαν να εγκαταλείψουν το κτίριο.

Η κίνηση προκάλεσε έντονη αντίδραση μετά την αποκάλυψη ότι οι στρατιώτες αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στο έδαφος σε θερμοκρασίες ψύξης και είχαν μόνο ένα μπάνιο, μια τουαλέτα καθώς και μία πρίζα για κοινή χρήση.

Σήμερα Παρασκευή, ένας σύμβουλος του Τραμπ ενημέρωσε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ ειδοποίησε τους εθνοφρουρούς ότι θα μπορούσαν να μείνουν στο πολυτελές ξενοδοχείο του κοντά στο Καπιτώλιο.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την παρέμβαση Τραμπ που εξευτέλιζε τελείως την νέα διοίκηση, η κυβέρνηση άλλαξε επιτέλους στάση και επέτρεψε στην εθνοφρουρά να επιστρέψει μέσα στο κτίριο του Καπιτωλίου!

Οργισμένη δήλωση για το θέμα έκανε και στα κανάλια ο γερουσιαστής Dick Durbin.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This