Αδιανόητο! Ο Μπάιντεν παγώνει την πώληση των F 35 στα Εμιράτα!

Εφιαλτική εξέλιξη – πανηγυρίζουν οι τούρκοι!

Must Read

Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ότι η διοίκηση Μπάιντεν βάζει φρένο στην συμφωνία ΗΠΑ – Εμιράτων για πώληση των αεροσκαφών τελευταίας γενιάς F 35.

Εκτός από την συμφωνία με τα Εμιράτα, είναι κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών βάζει φρένο και στην πώληση πυραύλων στην σαουδική Αραβία! Δύο χτυπήματα μαζί δηλαδή υπέρ της Τουρκίας.

Αμερικανός αξιωματούχος που μίλησε στην Wall Street Journal υποστήριξε πως η απόφαση Μπάιντεν να παγώσει τις υπόνοιες δεν είναι κάτι οριστικό, απλά έγκειται στον έλεγχο που κάνει η νέα διοίκηση σε όλες τις συμφωνίες πωλήσεις οπλικών συστημάτων που είχε εγκρίνει η κυβέρνηση Τραμπ.

Αξιωματούχος της προηγούμενης κυβέρνησης όμως, θεωρεί ότι αυτή η ενέργεια του Μπάιντεν σκοτώνει δουλειές χιλιάδων αμερικανών, θεωρώντας δηλαδή ότι είναι κάτι οριστικό και όχι κάτι πρόσκαιρο.

Η αδιανόητη απόφαση της νέας διοίκησης πάντως είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την περιοχή μας και κυρίως για την Ελλάδα. Διότι η απόφαση της πώλησης των μαχητικών αεροσκαφών στα Εμιράτα αλλά και των όπλων στην Σαουδική Αραβία, είχε την ευλογία του Ισραήλ και ήταν ο άξονας προσεγγίσεις αραβικών κρατών με το εβραϊκό κράτος για πρώτη φορά στην ιστορία.

Μία εξέλιξη που είχε εξοργίσει την Τουρκία αλλά είχε αναβαθμίσει την Ελλάδα. Ελπίζουμε ειλικρινά να μην μπούμε τον Μπάιντεν να ακολουθεί την άθλια φιλοτουρκική πολιτική της κυβέρνησης Ομπάμα – Κλίντον, γιατί αυτή θα είναι χειρότερη εξέλιξη για τη χώρα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This