Ναζί και ισλαμιστές χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί για να σφάξουν τους Σέρβους

Η δύση «λησμόνησε» το ναζιστικό τους παρελθόν και συνέχισε το έργο του Χίτλερ

Must Read

Το βρώμικο μυστικό της Γερμανίας που οργάνωσε μεθοδικά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με χιτλερικό πρότυπο, έρχεται στην επιφάνεια. Ο Πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς ανακοίνωσε σήμερα στο Ζάγκρεμπ ότι το Κροατικό Κοινοβούλιο λαμβάνει απόφαση να απαγορεύσει τον ναζιστικό χαιρετισμό των Ουστάσι. 30 ολόκληρα χρόνια μετά την σφαγή των σέρβων της Βοσνίας, όπου πρωτοστάτησαν οι ναζί Κροάτες Ουστάσι και οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Al Qaeda, στο πλευρό των Βόσνιων μουσουλμάνων.

Και όμως τότε, ο γερμανικός μηχανισμός προπαγάνδας που μόλυνε ολόκληρη την Δύση, παρουσιάζει τους σέρβους ως κακούς και αιμοδιψείς, προκειμένου να δικαιολογήσει την εθνοκάθαρση που διέπραξε εις βάρος τους. Εθνοκάθαρση που ήταν η άμεση συνέχεια του χιτλερικού εφιάλτη, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ναζί και ισλαμιστές. Ό,τι ακριβώς έκανε ο Χίτλερ, το συνέχισε η δήθεν πολιτισμένη Δύση με την απαραίτητη προπαγάνδα.

Τα διθυραμβικά αφιερώματα για τον Μπιν Λάντεν, όταν έσφαζε Σοβιετικούς και σέρβους

Πρώτα έπεσε το προσωπείο των ισλαμιστών, όταν ο Μπιν Λάντεν έριξε τους δίδυμους πύργους. Ποιος θα ξεχάσει όμως τα διθυραμβικά αφιερώματα εκείνης της εποχής, που χαρακτήρισαν τον Μπιν Λάντεν ως ήρωα της Δημοκρατίας, και τις ορδές του που έσφαζαν και βασάνιζαν γυναίκες και παιδιά, ως μαχητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Τώρα ήρθε η σειρά της αποδόμησης των Κροατών ναζί δολοφόνων. Μετά τον αγώνα της εβραϊκής κοινότητας της Κροατίας, που απαιτούσε την απαγόρευση του ναζιστικού χαιρετισμού των Ουστάσι. Όλοι έκαναν ότι δεν έβλεπαν, μέχρι που ο πρόεδρος της Κροατίας ομολόγησε στο κοινοβούλιο την αλήθεια.

Κάποτε, μετά το έγκλημα πολέμου της Σεμπρένιτσά, που μετά την μεγάλη αντιφασιστική νίκη ακολούθησε μία αδικαιολόγητη σφαγή αιχμαλώτων, ίσως μάθουμε και για την γενοκτονία της Κράινα και των άλλων περιοχών όπου οι Σέρβοι κατασφάχτηκαν μέχρις ενός. Όπως έγινε και στο Κοσσυφοπέδιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This