Τρίτη 3/8/2021

Σάλος στη Βρετανία: Μέλη της βασιλικής φρουράς σχεδίαζαν να κλέψουν πυρομαχικά!

Συλλήψεις από τη Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία και το Υπουργείο Άμυνας

Μια πρωτοφανή υπόθεση έχει αναστατώσει την Βρετανία. Δύο μέλη της βασιλικής φρουράς της Βρετανίας συνελήφθησαν επειδή σχεδίαζαν να κλέψουν πυρομαχικά!

Οι δυο συλληφθέντες στρατιώτες είναι στη φυλακή και ανακρίνονται διαρκώς. Ο ένας είναι περίπου 30 ετών και ο άλλος 40 ετών. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι κατοχή πυρομαχικών και συνωμοσία για κλοπή. Οι συλλήψεις υποστηρίχθηκαν από τη Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία και το Υπουργείο Άμυνας.

Εκπρόσωπος της Mητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Ένας άνδρας στα 30 του και ένας άνδρας στα 40 του συνελήφθησαν για υποψία κατοχής πυρομαχικών και συνωμοσίας για κλοπή. Μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου παραμένουν υπό κράτηση».

Και το υπουργείο Άμυνας προχώρησε σε δήλωση, αναφέροντας: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δύο στρατιώτες συνελήφθησαν για αδικήματα σχετιζόμενα με πυροβόλα όπλα. Βοηθάμε τη Μητροπολιτική Αστυνομία στην έρευνά της».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ