Βιασμό… «Fast and Furious» από τον σκηνοθέτη Ρομπ Κοέν καταγγέλλει η Άζια Αρτζέντο!

Η γνωστή ηθοποιός ήταν από τις πρώτες διάσημες που κατηγόρησαν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση

Must Read

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός Άζια Αρτζέντο, μια από τις πρώτες γυναίκες που είχαν κατηγορήσει δημόσια τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση, κατηγορεί τώρα τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας της γνωστής σειράς ταινιών «Fast and Furious», Ρομπ Κοέν, ότι τη νάρκωσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά πριν από περίπου δύο δεκαετίες!

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τον Κοέν. Με κακοποίησε, με ανάγκασε να πιω το ναρκωτικό GHB – είχε μαζί του ένα μπουκαλάκι», αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», αναφερόμενη στη ναρκωτική ουσία γ-υδροξυβουτυρικό οξύ, που χρησιμοποιείται συχνά για βιασμούς.

«Εκείνη την περίοδο δεν ήξερα τι ήταν. Ξύπνησα το πρωί γυμνή στο κρεβάτι του» πρόσθεσε η Αρτζέντο, λέγοντας πως αρχικά δεν ήταν σίγουρη σχετικά με το τι της είχε συμβεί. «Το ανακάλυψα αργότερα, στη διάρκεια συνομιλίας μου με έναν φίλο, ο οποίος μου άνοιξε τα μάτια για αυτή την ουσία» είπε, προσθέτοντας ότι τόσα χρόνια δεν μιλούσε για το συμβάν, επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει ακόμα μία «καταιγίδα». Όμως, από τη στιγμή που μίλησαν δύο γυναίκες εναντίον του Κοέν, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του, αισθάνθηκε την ανάγκη να πει και τη δική της αλήθεια.

Σύμφωνα με την Ιταλίδα σταρ, η επίθεση έλαβε χώρα την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας «xXx», το 2002, σε σκηνοθεσία του ιδίου. Σε γραπτή δήλωσή της στο περιοδικό «Variety», η Αρτζέντο επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες της καταγγελίας της, προσθέτοντας ότι περισσότερα επ’ αυτής θα διαβάσουμε στην επερχόμενη αυτοβιογραφία της με τίτλο «Anatomy of a Wild Heart», που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα στην Ιταλία.

Και η ίδια η Αρτζέντο είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση

Ο εκπρόσωπος Τύπου του 71χρονου Κοέν δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της Αρτζέντο, λέγοντας ότι οι δυο τους είχαν άριστη επαγγελματική σχέση την περίοδο της συνεργασίας τους. «Η κατηγορία αυτή, που έχει τις ρίζες της στο 2002, είναι περίεργη, ιδιαιτέρως αν αναλογιστεί κανείς τι έχει ειπωθεί για εκείνη τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του σκηνοθέτη, υπονοώντας την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του από την Ιταλίδα ηθοποιό, που είχε διατυπώσει ο ηθοποιός Τζίμι Μπένετ, το 2018.

Ο Μπένετ είχε ισχυριστεί ότι το περιστατικό είχε λάβει χώρα τον Μάιο του 2013, όταν εκείνος ήταν 17 ετών, σε ξενοδοχείο της Καλιφόρνια. Η Αρτζέντο είχε αρνηθεί αρχικά την κατηγορία, λέγοντας ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με τον Μπένετ, όμως έπειτα από μερικές εβδομάδες παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ μαζί του, χωρίς να γνωρίζει την ηλικία του.

Η Άζια Αρτζέντο βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του κινήματος #MeToo, ισχυριζόμενη ότι ο Γουάινστιν της είχε επιτεθεί σεξουαλικά στις Κάννες το 1997.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This