Ένας 29χρονος έγινε, άθελά του(;), ο πιο περιζήτητος… συγκάτοικος στη Νέα Υόρκη!

Οι φωτογραφίες του μετέτρεψαν site αναζήτησης στέγης σε επεισόδιο του «Bachelor»

Must Read

Τύπος που «υπόσχεται να ανεβάσει τη μέση θερμοκρασία κάθε διαμερίσματος στο “κόκκινο”» προκάλεσε… λιγούρες στα μέλη γκρουπ αναζήτησης συγκατοίκων στο Facebook!

Ο Σαβέριο Πεσκούτσι, που αναζητούσε δωμάτιο στο Μπρούκλιν ή στο κεντρικό Μανχάταν, αποφάσισε να ανεβάσει και φωτογραφίες του στην αγγελία αναζήτησης στο Gypsy Housing, ένα γκρουπ 284.800 μελών. Τα 400 σχόλια, πάντως, δεν αφορούσαν το… πρακτικό σκέλος της αγγελίας. «Όταν το έκανα, δεν φανταζόμουν ότι η ανάρτηση θα γινόταν… επεισόδιο του “Bachelor”», σχολίασε, χαρακτηριστικά, ο 29χρονος στη «New York Post».

ο… περιζήτητος Σαβέριο Πεσκούτσι!

Πάντως, για την ιστορία, ο Πεσκούτσι βρήκε, τελικά, στέγη σε ένα διαμέρισμα στο Γουίλιαμσμπεργκ του Μπρούκλιν. (Όχι, δεν έχουμε τη διεύθυνση…)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This