Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ γέλαγε με τον εαυτό της και έπαιρνε πόζες μοντέλου

Must Read

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι γνωστή για το σοβαρό και στωικό της ύφος. Άλλωστε, με τόσο βαρύ τίτλο στους ώμους της, δεν θα μπορούσε παρά να προσέχει συνεχώς τις κινήσεις και τις εκφράσεις της.

Ωστόσο, η 94χρονη Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου και επικεφαλής της Κοινοπολιτείας είναι πολύ πιο ζωηρή από κοντά και έχει αυτοσαρκαστικό χιούμορ, όπως αποκαλύπτει η βιογράφος της. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη Σάλι Μπέντελ Σμιθ, συγγραφέα του βιβλίου «Elizabeth the Queen: The Life of a Modern Monarch», η Ελισάβετ περιγράφει την έκφραση του προσώπου της ως «πρόσωπο της Μις Πίγκι»!

«Μπορείς να την ακούσεις να γελά μέσα στο μεγάλο σπίτι όπου ζει. Εχει πολύ δυνατό γέλιο!» αναφέρει πηγή από το κτήμα της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Νόρφολκ του Σάντρινγκχαμ, που επικαλείται η συγγραφέας. Μάλιστα, δεν είναι η μόνη που έχει αποκαλύψει τη χιουμοριστική πλευρά της βασίλισσας. Η Αντζελα Κέλεϊ, η οποία φτιάχνει τα ρούχα της, επίσης είχε θυμηθεί ένα περιστατικό: Η Ελισάβετ έκανε ένα διάλειμμα από τη συνήθη επισημότητα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης για το επίσημο πορτρέτο της για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο, το 2012.

Συγκεκριμένα, άρχισε να παίρνει μια σειρά από πόζες γλιστρώντας τα χέρια της μέσα και έξω από τις τσέπες της και βάζοντάς τα στους γοφούς της, μιμούμενη τις πόζες ενός μοντέλου. «Ολοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η βασίλισσα το έκανε χωρίς προσπάθεια, έχει φυσικό ταλέντο. Ο Μπάρι (ο φωτογράφος) κι εγώ νιώσαμε ότι ζούσαμε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Μια στιγμή που δεν θα επαναλαμβανόταν ποτέ» εξομολογείται η Κέλεϊ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This