Το ξενοδοχείο του… Θανάτου στο Λος Άντζελες που συνδέεται με άγριους φόνους και ανατριχιαστικές αυτοκτονίες

Must Read

Πολλαπλές αυτοκτονίες, άγριες δολοφονίες και επισκέψεις από δύο διαβόητους serial killers συνθέτουν την εικόνα του πιο ανατριχιαστικού ξενοδοχείου στο Λος Αντζελες, το οποίο ενέπνευσε τη σεζόν «Hotel» της σειράς «American Horror Story», και καθόλου τυχαία, αφού πολλοί στις ΗΠΑ το αποκαλούν «Ξενοδοχείο Θάνατος».

Τώρα η φρίκη στο «Cecil Hotel» του Λος Αντζελες γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix με τίτλο «Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel». Από το 1927, οπότε το «Cecil Hotel» των 700 δωματίων άνοιξε τις πόρτες του, έχουν καταγραφεί σε αυτό 16 θάνατοι, με τον πιο πρόσφατο το 2013. Τότε η 21χρονη Καναδή φοιτήτρια Ελίζα Λαμ βρέθηκε γυμνή στη δεξαμενή νερού του ξενοδοχείου και το μυστήριο του θανάτου της δεν έχει λυθεί έως σήμερα.

Μόνο τα πρώτα τρία χρόνια της λειτουργίας του, κατά τα οποία συνέβη το παγκόσμιο οικονομικό κραχ του 1929, έξι άνθρωποι αυτοκτόνησαν στο ξενοδοχείο, πηδώντας από τα μπαλκόνια, πίνοντας δηλητήριο, ή με πυροβολισμό στο κεφάλι.

Το 1934 ο στρατιωτικός γιατρός Λούις Μπόρντεν έκοψε τον λαιμό του με ξυράφι, ενώ δέκα χρόνια αργότερα άρχισαν οι δολοφονίες, όταν η 19χρονη Ντόροθι Πάρσελ πέταξε από το παράθυρο του δωματίου της το νεογέννητο μωρό της. Μέχρι και σήμερα δεν έχει διαλευκανθεί ο άγριος φόνος της Ελίζαμπεθ Σορτ το 1947. Η 22χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή ως «Μαύρη Ντάλια», εθεάθη να πίνει ποτό στο «Cecil Hotel» πριν βρεθεί σε κοντινή περιοχή, με το σώμα της κατακρεουργημένο και τον δολοφόνο να έχει σχηματίσει με μαχαίρι ένα «σατανικό χαμόγελο» στο πρόσωπό της.

Από τους υπόλοιπους φόνους ξεχωρίζει η δολοφονία το 1964 της Γκόλτι Οσγκουντ, που ήταν γνωστή και ως «η κυρία των περιστεριών», καθώς τάιζε τα περιστέρια στην κοντινή πλατεία Πέρσινγκ πριν τη βιάσει, τη στραγγαλίσει και τη μαχαιρώσει, ο δολοφόνος της, ο οποίος δεν συνελήφθη ποτέ.

Η σύνδεση του «Cecil Hotel» με τον θάνατο γίνεται ακόμη πιο ανατριχιαστική, καθώς για κάποιον ανεξήγητο λόγο αποτέλεσε τόπο διαμονής των serial killers Ρίτσαρντ Ραμίρεζ το 1985 και Τζακ Αντεργουέγκερ το 1991.

Ο πρώτος, που είναι γνωστός ως «νυχτερινός stalker», σκότωσε 13 ανθρώπους στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του ’80 και μια βραδιά πέρασε την είσοδο του «Cecil Hotel», γεμάτος αίματα, χωρίς να του δώσει σημασία κανείς. Ο δεύτερος, που σκότωσε τουλάχιστον 12 ανθρώπους, αποκαλούσε το ξενοδοχείο «σπίτι του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This