Σάββατο 31/7/2021

Γάλλος «ιστορικός» λαδώνεται από την Τουρκία για να κρύβει τις γενοκτονίες!

Όπου βλέπεις δυτικό να υποστηρίζει την Τουρκία, ψάξε το πορτοφόλι του!

Η εξωφρενική άποψη που διατύπωσε ο Γάλλος ιστορικός Maxime Gauin, υποστηρίζοντας ότι τα «γεγονότα» του 1915 δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως γενοκτονία εναντίον των Αρμενίων από την Τουρκία, ισχυριζόμενος ότι δεν υπήρχαν… συστηματικές σφαγές! 

Τα τερατώδη αυτά ο Γάλλος επιστήμονας τα ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του στο Τουρκικό-Αμερικανικό Ίδρυμα Ασφαλείας (TASFO) με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο Gauin είπε ότι εξέτασε πολλά ιστορικά έγγραφα σχετικά με το «περιστατικό», τονίζοντας ότι «τα γεγονότα του 1915 δεν μπορούν να θεωρηθούν υπόθεση γενοκτονίας όπως ισχυρίστηκε η Αρμενία».

Πως είναι δυνατόν ένας επιστήμονας από δυτική χώρα να λέει τέτοια άθλια ψεύδη και να παίρνει το μέρος της Τουρκίας; Μα φυσικά όπως γίνεται κάθε φορά σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση δυτικός επιστήμονας, πολιτικός, ή οποιοσδήποτε άνθρωπος με βασική ιστορική γνώση, να πάρει το μέρος της Τουρκίας. Όταν βλέπετε τέτοιες περιπτώσεις δήθεν επιστημόνων που αμφισβητούν τις τουρκικές θηριωδίες, δύο τινά υπάρχουν. Οι τούρκοι τους εκβιάζουν, είτε τους πληρώνουν.

Ο ιστορικός Maxime Gauin λοιπόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι βλέπετε από το 2012 έμμισθος του μεγαλύτερου προπαγανδιστικού ιδρύματος της Τουρκίας, του περιβόητου AVIM το οποίο μοιράζει εκατομμύρια για να προωθεί την τουρκική προπαγάνδα. Το γεγονός ότι ο Γάλλος καθηγητής φιλοξενείται συνεχώς σε μέσα της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν, τα λέει όλα.

D4753F9D F80E 4FEC 90FE 68CBB1238602
Το μεγαλύτερο προπαγανδιστικό ίδρυμα της Τουρκίας που μοιράζει εκατομμύρια για να κρύβει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Φιλότουρκος λοιπόν και τζάμπα δεν γίνεται.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ