Βίασε και σκότωσε 32 κορίτσια με συνεργό τη σύζυγό του

Νέες έρευνες της αστυνομίας για τον serial killer!

Must Read

Κατά συρροήν δολοφόνος, που είχε εμμονή με τις παρθένες, φέρεται ότι έχει βιάσει και δολοφονήσει συνολικά 32 νεαρά κορίτσια, με τη βοήθεια της γυναίκας του!

Η φρικιαστική δράση του Μισέλ Φουρνιρέ εκτείνεται σε πάνω από 20 χρόνια, ωστόσο ο 78χρονος σήμερα έχει ομολογήσει τη δολοφονία μόνο 12 ανθρώπων, κυρίως κοριτσιών και νεαρών γυναικών, για το διάστημα από το 1987 έως το 2003. Η γαλλική αστυνομία, ωστόσο, έχει ήδη καταρτίσει λίστα με ακόμα 20 πιθανά θύματά του.

Ο «δράκος των Αρδεννών», όπως έχει επικρατήσει να αναφέρεται στον γαλλικό Τύπο, είχε ως συνεργό στα εγκλήματά του την τρίτη σύζυγό του Μονίκ Ολιβιέρ, με την οποία γνωρίστηκε μέσω αλληλογραφίας, όταν βρισκόταν στη φυλακή τη δεκαετία του ’80 για διάφορα σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. Μέσω αυτών των επιστολών έκαναν μια συμφωνία: αυτός θα δολοφονούσε τον σύζυγό της με το που θα έβγαινε από τη φυλακή, αρκεί αυτή να τον βοηθούσε να βρει παρθένες για να ικανοποιεί τις φαντασιώσεις του. Το τέλος της δράσης του ήρθε το 2003, όταν κατάφερε να παγιδεύσει μια 13χρονη από το Βέλγιο, την οποία έβαλε στο φορτηγάκι του, την έδεσε και τη βίασε απειλώντας την να τη σκοτώσει.

Η Μονίκ Ολιβιέρ

Αριθμός κυκλοφορίας

Το κορίτσι κατάφερε να το σκάσει από το φορτηγάκι, ένας περαστικός οδηγός την περιμάζεψε και κατάφερε να καταγράψει και τον αριθμό κυκλοφορίας του Φουρνιρέ. Σύντομα συνελήφθη και στο φορτηγάκι του βρέθηκαν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία της δράσης του.

Οταν οι Αρχές έφτασαν στη σύζυγό του, αυτή ξεσπάθωσε, λέγοντας ότι ήταν κι αυτή θύμα ενός ψυχοπαθούς. Ο Φουρνιρέ, διαπιστώνοντας ότι δεν μπορούσε να γλιτώσει από τη φυλακή, άρχισε να συνεργάζεται, αποκαλύπτοντας τα εγκλήματά του και υποδεικνύοντας τα σημεία όπου είχε θάψει τα θύματά του. Καταδικάστηκε για επτά εγκλήματα σε ισόβια, αλλά από τη στιγμή που μπήκε στη φυλακή δεν σταμάτησε να αποκαλύπτει κι άλλα, οπότε η γαλλική αστυνομία επανεξετάζει όλες τις υποθέσεις εξαφανίσεων γυναικών την περίοδο της δράσης του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This