Τούρκος πέταξε στον γκρεμό την έγκυο σύζυγό του για να τσεπώσει την αποζημίωση

Η φωτογραφία που τράβηξε λίγο πριν την σπρώξει στο κενό

Must Read

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το σατανικό έγκλημα στην Τουρκία με θύμα μια έγκυο γυναίκα.

Ο 40χρονος Hakan Aysal κατηγορείται ότι σχεδίασε να βρεθεί σε απομονωμένο σημείο με τη σύζυγό του, προκειμένου να βρει ευκαιρία να σκοτώσει την 32χρονη Semra Aysal που ήταν 7 μηνών έγκυος. Λεπτομέρειες από το κατηγορητήριο για το έγκλημα που προκάλεσε σοκ το 2018 στην Τουρκία, έφεραν στο φως διεθνή ΜΜΕ. Η Semra Aysal και το μωρό της ανασύρθηκαν νεκροί από γκρεμό μεγάλου ύψους.

Ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του γλίστρησε: «Όταν γύρισα να κοιτάξω, δεν ήταν εκεί. Δεν έσπρωξα εγώ τη γυναίκα μου» δήλωσε στην απολογία του. Ωστόσο, ο Aysal, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της γυναίκας του έσπευσε να να εισπράξει την αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής που έκανε στην 32χρονη λίγο προτού θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Η ασφαλιστική εταιρεία δεν δέχτηκε να καταβάλει το ποσό, καθώς είχε ανακοινωθεί έρευνα για τα αίτια θανάτου της νεαρής γυναίκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror, ο αδερφός της 32χρονης κάνει λόγο για ψυχρή στάση του Aysal στο νεκροτομείο:  «Όταν πήγαμε στον ιατροδικαστή να παραλάβουμε τη σορό, ο Χακάν καθόταν στο αμάξι. Εγώ και οι δικοί μου ήμασταν συντετριμμένοι, αλλά εκείνος δεν έδειχνε καν θλιμμένος… Η αδερφή μου ήταν πάντα αντίθετη στο να παίρνουν δάνεια. Μετά τον θάνατό της όμως, μάθαμε ότι ο Χακάν είχε πάρει τρία δάνεια στο όνομά της. Επίσης η Σεμρά είχε πάντοτε υψοφοβία. Τι είδους extreme sports επρόκειτο να κάνει εφόσον είχε υψοφοβία;» αναρρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς του γαμπρού του.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This