Νοστράδαμος: «Σιγουράκι» ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά κατόπιν θα έχουμε… 1000 χρόνια ειρήνη! (video)

Το τέλος του κόσμου, πάντως, δεν προβλέπεται πριν από το 3793 μ.Χ.

Must Read

Αν ο Νοστράδαμος ζούσε μαζί μας την πανδημία, το πιθανότερο είναι ότι θα μας έλεγε «να δεις τι σου ‘χω για μετά!».

Σύμφωνα με τις προφητείες του Γάλλου αστρολόγου, που ξεδιπλώνονται μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Discovery+ με τίτλο «Nostradamus: End of Days», έχουμε μπροστά μας τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έναν τρίτο Αντίχριστο, αλλά και μια τεράστια καταστροφή που ισοδυναμεί με… εξαφάνιση του είδους! Παρ’ όλα αυτά, το τέλος του κόσμου δεν προβλέπεται πριν από το 3793 μ.Χ., αφού έως τότε φτάνουν οι προβλέψεις του προφήτη που έζησε τον 16ο αιώνα και φαίνεται να έχει πέσει μέσα σε γεγονότα όπως η 11η Σεπτεμβρίου και η άνοδος του Χίτλερ.

Οι αναλυτές στο ντοκιμαντέρ κάνουν λόγο για μια καταστροφή που θα συμβεί στις 10 Μαΐου, ωστόσο δεν μπορούν να προσδιορίσουν τη χρονιά. Ερμηνεύοντας το «μεγάλο, γεμάτο θέατρο» που αναφέρει ο Νοστράδαμος ως σημείο ενός μεγάλου σεισμού, υποθέτουν ότι αυτό θα είναι το Χόλιγουντ, όπου «για πολλά βράδια η Γη θα τρέμει».

Σε ό,τι αφορά τον τρίτο Αντίχριστο, ο ερευνητής Μπόμπι Σάιλερ του αστρολόγου εξηγεί ότι ο Νοστράδαμος δεν εννοεί τον βιβλικό Αντίχριστο, αλλά έτσι περιγράφει τους ηγέτες που προκαλούν γενοκτονίες, όπως ο Χίτλερ ή ο Ναπολέοντας. «Εκτιμώ ότι ο τρίτος Αντίχριστος έρχεται σύντομα, ίσως μέσα στα επόμενα δέκα με είκοσι χρόνια. Θα πίστευα ότι είναι ήδη ζωντανός», εκτιμά ο Σάιλερ, που εικάζει ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα συμβεί σίγουρα σε αυτόν τον αιώνα και, σύμφωνα με τις προφητείες του, θα κρατήσει 25 με 29 χρόνια, θα είναι πολύ χειρότερος από τους δύο προηγούμενους και θα ακολουθηθεί από μικρότερους πολέμους.

Η πιο καταστροφική έκρηξη στην ιστορία

Όσον αφορά τα σούπερ ηφαίστεια, κάποιοι γεωλόγοι τρέμουν γι’ αυτό στο Γέλοουστοουν των ΗΠΑ, καθώς εκτιμούν ότι μπορεί να προκαλέσει την πιο καταστροφική έκρηξη στην ιστορία. Οι αναλυτές του Νοστράδαμου φοβούνται ακριβώς το ίδιο, αφού αυτός έκανε λόγο για «μια μεγάλη έκρηξη στις 45 μοίρες» και το Γέλοουστοουν είναι πράγματι κοντά στις 45 μοίρες.

Στα περισσότερα οράματα του Νοστράδαμου η καταστροφή έρχεται από τους ουρανούς. Ο Σάιλερ πιστεύει ότι η προφητεία «μέσα στο φως της ημέρας το τέρας θα εμφανιστεί από τον Ήλιο» μπορεί να αφορά κάποια τεράστια ηλιακή έκρηξη που θα θέσει εκτός λειτουργίας τα ηλεκτρονικά συστήματα.

Πάντως, ο κατά κύριο λόγο καταστροφολογικός Νοστράδαμος έχει να μας δώσει και μερικά… καλά νέα. Αυτά είναι ότι μετά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τους μικρούς που θα ακολουθήσουν για χίλια χρόνια θα έχουμε ειρήνη! «Στο τέλος του Παγκοσμίου πολέμου θα είναι η εποχή του Κρόνου, που θα είναι χίλια χρόνια ειρήνης», λέει χαρακτηριστικά ο Σάιλερ.

  • Δείτε το trailer της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για τις προφητείες του Νοστράδαμου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This