Αμοιβή $500.000 δίνει η Lady Gaga σε όποιον βρει τα κλεμμένα σκυλάκια της!

Τα έκλεψαν από τον συνοδό τους, πυροβολώντας τον 4 φορές στο στήθος

Must Read

Aμοιβή 500.000 δολάρια δίνει η Lady Gaga για την εύρεση των δύο γαλλικών bulldogs της, τα οποία έκλεψαν έξω από το σπίτι της, πυροβολώντας τον 30χρονο συνοδό τους!         

Η πολυτάλαντη ηθοποιός και pop star, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ιταλία, σύμφωνα με τη «New York Post» ανακοίνωσε αμοιβή 500.000 δολαρίων για όποιον βοηθήσει στο να βρεθούν τα αγαπημένα της σκυλιά, Koji και Gustavo, ράτσας γαλλικού bulldog, τα οποία εκλάπησαν στη λεωφόρο Sierra Bonita, έξω από το σπίτι της στο Δυτικό Χόλιγουντ, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τέσσερις φορές στο στήθος τον συνοδό των σκύλων, Ράιαν Φίσερ, o οποίος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναρρώνει, πλέον, εκτός κινδύνου.

Διέφυγαν με μια λευκή BMW

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα σκυλιά έκλεψαν δύο τύποι, που στη συνέχεια διέφυγαν με μια λευκή BMW. Όπως αναφέρει η «Daily Mail», οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο χαρακτήρισαν τους υπόπτους ως «δύο μαύρους άνδρες που φορούσαν καπέλα μπέιζμπολ», ενώ εντόπισαν τον άτυχο 30χρονο να έχει τις αισθήσεις του, παρά τους πυροβολισμούς, μεταφέροντάς τον σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι άγνωστοι δράστες που αναζητούνται, πήραν μαζί τους τα δύο από τα τρία γαλλικά bulldogs της Lady Gaga, ενώ το τρίτο, η Miss Asia, εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This