Νέα καταγγελία για τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης – Το βίντεο με τη ρεπόρτερ και το λουκάνικο (video)

33χρονη υποστηρίζει ότι πήγε να τη... χουφτώσει, ενώ την άρπαξε και τη φίλησε

Must Read

Διαστάσεις χιονοστιβάδας απειλούν να πάρουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, καθώς τρίτη γυναίκα βγήκε μπροστά, ενώ αποκαλύπτεται ότι με πονηρό βλέμμα ζήτησε από δημοσιογράφο σε δείπνο να φάει «ολόκληρο το λουκάνικο».

Διαβάστε ακόμα: Τρίτη καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο

Μετά τις δύο πρώην συνεργάτιδές του, νέα καταγγελία έγινε από την 33χρονη Αννα Ρας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το εργασιακό περιβάλλον του κυβερνήτη. Η γυναίκα, που έχει εργαστεί για την κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα και συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν, δήλωσε στη «New York Times» ότι τον Σεπτέμβριο του 2019 συνάντησε τον Κουόμο σε γάμο στο Μανχάταν. Αφού προσπάθησε να αγγίξει τα οπίσθιά της, ο 63χρονος πολιτικός των Δημοκρατικών άρπαξε το πρόσωπό της με τα χέρια του και τη ρώτησε αν ήθελε να τη φιλήσει. Χωρίς να περιμένει την απάντησή της, τη φίλησε στο μάγουλο, αφού εκείνη πρόλαβε να στρίψει το κεφάλι.

Το βίντεο με το λουκάνικο

Παράλληλα, νέοι διαδικτυακοί μπελάδες προέκυψαν για τον Κουόμο από βίντεο που τραβήχτηκε το 2016, κατά τη διάρκεια δείπνου σε έκθεση στο New York State Fair. «Θέλω να σε δω να τρως ολόκληρο το λουκάνικο» λέει στην τότε ρεπόρτερ του News Channel 9 Μπεθ Τσεφαλού.

https://www.youtube.com/watch?v=OIWqT7sStIg

Παρότι με ανάρτησή της στο twitter η δημοσιογράφος τον υπερασπίστηκε, λέγοντας ότι δεν ένιωσε να παρενοχλείται, οι χρήστες των social media ξεσηκώθηκαν, κατηγορώντας τον ότι ήταν πιεστικός και όλο υπονοούμενα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This