Οι γιατροί τον ετοίμαζαν για νεκροψία, αλλά εκείνος… αναστήθηκε!

Ατύχημα με τη μηχανή του είχε 27χρονος Ινδός που θεωρήθηκε νεκρός

Must Read

Νεαρός άνδρας που κηρύχθηκε νεκρός έπειτα από ατύχημα με τη μηχανή του άρχισε να… κινείται λίγο προτού οι γιατροί τού κάνουν τομή για τη νεκροψία!

Ο 27χρονος από το Μαχαλινγκαπούρ της επαρχίας Καρνατάκα στη νότια Ινδία μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση το περασμένο Σαββατοκύριακο μετά τη σύγκρουση. Οι γιατροί που διέγνωσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τον κήρυξαν νεκρό και τον έβγαλαν από τον αναπνευστήρα. Η οικογένειά του θέλησε να τον μεταφέρει σε κρατικό νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία τη Δευτέρα.

Λίγες στιγμές προτού ο παθολόγος τού κάνει την τομή για τα προβλεπόμενα, ο άνδρας άρχισε να κινείται, προκαλώντας σοκ στο ιατρικό προσωπικό. «Όταν τον εξετάσαμε ενδελεχώς, διαπιστώσαμε ότι είναι ακόμα ζωντανός», δήλωσε ο γιατρός στους «Times of India».

Ο νεαρός στη συνέχεια μεταφέρθηκε και πάλι σε ιδιωτικό νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία. Η πορεία της υγείας του, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, εμφανίζει βελτίωση.

Κακή κρίση

Οι Αρχές που κάνουν λόγο για κακή κρίση των γιατρών του αρχικού ιδιωτικού νοσοκομείου δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για επίσημη καταγγελία από την οικογένεια του 27χρονου.

Πάντως άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι γιατροί στο κρατικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, αφού το ιδιωτικό τον κήρυξε νεκρό κατά δήλωση της οικογένειάς του, δυσκολεύτηκαν όταν έφτασε ο νεαρός να του κάνουν τις τυπικές εξετάσεις, καθώς το σώμα του ακολουθούσε πλήθος κόσμου, -κάποιοι κάνουν λόγο και για 2.000 ανθρώπους- που εμπόδιζε τους γιατρούς να πλησιάσουν το ασθενοφόρο που τον μετέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Βυθισμένος στο θρήνο είναι ο Άγιος Νικόλαος, της Κρήτης, από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού...

More Articles Like This