Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Οι γιατροί τον ετοίμαζαν για νεκροψία, αλλά εκείνος… αναστήθηκε!

Ατύχημα με τη μηχανή του είχε 27χρονος Ινδός που θεωρήθηκε νεκρός

Νεαρός άνδρας που κηρύχθηκε νεκρός έπειτα από ατύχημα με τη μηχανή του άρχισε να… κινείται λίγο προτού οι γιατροί τού κάνουν τομή για τη νεκροψία!

Ο 27χρονος από το Μαχαλινγκαπούρ της επαρχίας Καρνατάκα στη νότια Ινδία μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση το περασμένο Σαββατοκύριακο μετά τη σύγκρουση. Οι γιατροί που διέγνωσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τον κήρυξαν νεκρό και τον έβγαλαν από τον αναπνευστήρα. Η οικογένειά του θέλησε να τον μεταφέρει σε κρατικό νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία τη Δευτέρα.

Λίγες στιγμές προτού ο παθολόγος τού κάνει την τομή για τα προβλεπόμενα, ο άνδρας άρχισε να κινείται, προκαλώντας σοκ στο ιατρικό προσωπικό. «Όταν τον εξετάσαμε ενδελεχώς, διαπιστώσαμε ότι είναι ακόμα ζωντανός», δήλωσε ο γιατρός στους «Times of India».

Ο νεαρός στη συνέχεια μεταφέρθηκε και πάλι σε ιδιωτικό νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία. Η πορεία της υγείας του, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, εμφανίζει βελτίωση.

Κακή κρίση

Οι Αρχές που κάνουν λόγο για κακή κρίση των γιατρών του αρχικού ιδιωτικού νοσοκομείου δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για επίσημη καταγγελία από την οικογένεια του 27χρονου.

Πάντως άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι γιατροί στο κρατικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, αφού το ιδιωτικό τον κήρυξε νεκρό κατά δήλωση της οικογένειάς του, δυσκολεύτηκαν όταν έφτασε ο νεαρός να του κάνουν τις τυπικές εξετάσεις, καθώς το σώμα του ακολουθούσε πλήθος κόσμου, -κάποιοι κάνουν λόγο και για 2.000 ανθρώπους- που εμπόδιζε τους γιατρούς να πλησιάσουν το ασθενοφόρο που τον μετέφερε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ