Η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν δεν ήταν η πρώτη που έκανε άνω κάτω το Παλάτι

Οι αποκαλύψεις του Καρόλου για τη σχέση του με την Καμίλα, η παραδοχή της Νταϊάνα της απιστίας της και ο Αντριου για το σκάνδαλο με τον Επστάιν

Must Read

O Χάρι και η Μέγκαν κατάφεραν με τη συνέντευξη τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, να πρωταγωνιστήσουν στα παγκόσμια ΜΜΕ για πάνω από μία εβδομάδα, να πάρουν εκδίκηση από τη βασιλική οικογένεια, που δεν τους έκανε τα χατίρια, αλλά και να λανσαριστούν μιντιακά με τρόπο που θα βοηθήσει τα επερχόμενα σχέδιά τους στις παραγωγές και την γκλαμ αγαθοεργία. Αυτά τουλάχιστον λένε οι περισσότεροι αρθρογράφοι σε Βρετανία και ΗΠΑ.

Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, δεν μπορούν να θεωρούν ότι αυτό που έκαναν ήταν κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, αφού έχουν προηγηθεί πολλά και πολύ επιφανή μέλη της που έχουν ρίξει μπουρλότο με συνεντεύξεις τους.

Ο πρίγκιπας Κάρολος στον βιογράφο

Μάλιστα ο πρώτος που έσπασε το πρωτόκολλο είναι, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του βρετανικού κοσμικού περιοδικού «Tatler», o πρίγκιπας Κάρολος, που παραδέχτηκε μάλιστα την εξωσυζυγική του σχέση. Μιλώντας στον βιογράφο του, Τζόναθαν Ντιμπλεμπάι, το 1994, απάντησε στη φήμη που τον ήθελε άπιστο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του Αντριου Μόρτον για την Νταϊάνα. «Προσπαθήσατε να είστε πιστός και έντιμος προς τη σύζυγό σας όταν πήρατε τον όρκο του γάμου;» ρώτησε ο Ντιμπλεμπάι. «Ναι. Οπωσδήποτε» απάντησε ο Κάρολος. «Και ήσασταν;» ξαναρώτησε ο δημοσιογράφος. «Ναι. Μέχρι που ο γάμος διαλύθηκε χωρίς γυρισμό, ενώ είχαμε και οι δύο προσπαθήσει» είπε παραδεχόμενος στην ουσία τη σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Ο Κάρολος είχε δεχτεί πολύ διαφορετικές συμβουλές για το αν θα έπρεπε να πει την αλήθεια στη συνέντευξη και άλλαξε γνώμη πολλές φορές προτού τελικά ξαναγυριστεί η επίμαχη ερώτηση και τελικά πει την αλήθεια.

Η ατάκα της Νταϊάνα

Περίπου έναν χρόνο μετά ήταν η σειρά της Νταϊάνα να μοιραστεί με τον κόσμο τη δική της αλήθεια. Ηταν αρχές του 1995 όταν μίλησε με τον Μάρτιν Μπασίρ του BBC για τη διάλυση του γάμου της, με 23.000.000 τηλεθεατές να ρουφάνε κάθε της λέξη και να θυμούνται ακόμα την ατάκα της «υπήρχαν τρεις σε αυτόν τον γάμο, οπότε ήταν λίγο στριμωγμένα», που αναφερόταν στη σχέση του Καρόλου και της Καμίλα. Ωστόσο, αυτό που καταγράφηκε ως η πιο «βαριά» τοποθέτηση της Νταϊάνα προκάλεσε σοβαρούς τριγμούς και ήταν όταν χαρακτήρισε τον Κάρολο ακατάλληλο να γίνει βασιλιάς. Η πριγκίπισσα είχε πάντως μιλήσει και για τη δική της απιστία με τον Τζέιμς Χιούιτ, αλλά και για τη μάχη της με τη βουλιμία. Η τοποθέτησή της για αυτό το θέμα θυμίζει πολύ και την αναφορά της Μέγκαν στα δικά της ψυχολογικά προβλήματα όσο ήταν στο παλάτι.

Καταστροφή η συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου

Επικών διαστάσεων αυτογκόλ και πονοκέφαλος για το Παλάτι ήταν και η συνέντευξη του πρίγκιπα Αντριου στο «Newsnight», όπου αποφάσισε ότι θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τα θύματα του παιδεραστή δισεκατομμυριούχου φίλου του Τζέφρι Επστάιν. Η συνέντευξη των 50 λεπτών ήταν τόσο καταστροφική, που είχε ως αποτέλεσμα να αποφασίσει να παραιτηθεί από τον ρόλο του ως υψηλόβαθμο εν ενεργεία μέλος της βασιλικής οικογένειας. Αυτό που σοκάρισε περισσότερο ήταν ότι είπε πως δεν μετανιώνει για τη γνωριμία του με τον Επστάιν. «Οι άνθρωποι που γνώρισα και οι ευκαιρίες που μου δόθηκαν να μάθω, είτε από εκείνον ή χάρη σ’ εκείνον, ήταν πολύ χρήσιμα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Επίσης, θεωρήθηκαν εξευτελιστικά αυτά που είπε για να αντικρούσει την καταγγελία της Βιρτζίνια Ρομπερτς για σεξ μαζί της ενώ ήταν ανήλικη. Μεταξύ άλλων ο Αντριου είπε ότι αυτή ψεύδεται, γιατί στην περιγραφή της τον αναφέρει ιδρωμένο, ενώ αυτός… δεν ιδρώνει εξαιτίας τραυματισμού του στον πόλεμο των Φόκλαντ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This